![]() |
Quote:
Daca este asha , Vreau sa fac neaparat o liniutza cu tine !!! Am auzit ca masina este foarte puternica ! Eu am un opel astra ... Ce zici ? Ma treci pe lista sa fiu primul ? :peace: |
sad`ule .. te mananca`n filtru :) .... care mah ala de la buc .. care la indemanare a avut probleme ..? ala care ziceau k are 300 de cai ??? sau peste 300 ? :roll: :roll: :roll:
|
sadule suna-ma sau da-mi un bip ca vreau sa te intreb ceva de masina 0722305103
|
Quote:
Seat Ibiza 1,4 16v 101cp grupa B nr preferate 12, 27, 36.Asta daca mai colaborati cu LR. :P |
Subaru Impreza Sti 2003 300 cp numar preferat 69 daca se poate
PS: ca sa nu se dea BMWPower singur :) |
SAD-ule,BMW-ul argintiu a ajuns in Constanta?Mai are Borbeturile alea mari,cu flanse pt 5 prezoane doar pe spate?...masina a facut ceva miscare la o etapa de liniute pe aeroportul din Iasi,apoi brusc a disparut si nu am mai vazut-o...ma bucur,totusi,daca a ajuns la un pasionat...noroc.
|
Nu ma mai puneti la socoteala ca nu mai vin.Nu mai am nici posibilitatea,oricum nu mai conta unul in plus sau in minus,si sunt extrem de dezamagit de atitudinea LR fata de 4tuning.Asa ca sa bat un drum pana acolo si sa ma dau o data pe 400m cum au facut altii la Tm si sa mai fie si org la fel mai bine NU.Succes participantilor!!!
|
Da, e omul cu v12 de bmw, de 5.0... Ceva acolo, peste 300 de calushei, pe 1250 kg... Sper sa nu se dea singurel...
Bafta la toti !!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: |
Quote:
El a luat BMW-ul asta la un schimb cu un Golf 2 GTI ... Are flansele pe spate dar nu sunt ptr 5 prezoane .. sunt ptr 4 ! Si acum are cauciucurile mele ( 255 / 45 / VR 15 ) ... daca ar vasea niste jenti mai late s-ar vedea din spate belea .. si asha se vad super late ... Si stai calm ca a ajuns la un pasionat rau de tot .. adica omu acum o sa ii faca aspectul extarior identic cu unul de M3 ursulet , si o sa ii bage si motor de M3 cu toata partea mecanica .. dar asta mai dureaza putin .. Anyway ... ce vroiam sa spun ca omu e super multumit de masina ... si a mai bagat niste bani in ea sa mearga beton ... Iar cu Siera ala V12 statzi calmi ca vreau eu sa ma fac cu el .. nu subaru sau Evo MCLXVII , intelegetzi ? Eu vreau sa ma faac cu el ptr ca sincer ... nu cred ca poate sa mi-o traga ! :peace: :peace::peace::peace::peace::peace::peace: Si vreau chestia asta ( Siera V12 VS Opel Astra GSI ) sa fie filmata !!! He he he !!! Am si eu cateva surprize mari de tot ptr 1 mai .. ne denem atunci ... Si ptr BMW Power , alias Sierra V12 - Sper sa nu ma uiti !!! Hondare .. stai calm ca nu o sa se dea singur .. O sa se dea cu mine ! :peace: |
X-Ray,cre' tu vrei sa fii umilit si nu stii cum sa procedezi! :D :lol: :lol: Tu ai vazut masina aia vreodata in actiune???Daca nu,atunci eu te sfatuiesc sa nu te incerci cu ea!Daca da,atunci poate nu ti-ai dat seama.Deja cand ma gandesc ma umfla rasu' : V12 vs L4!!!!No dis-respect dude,dar hai sa fim sinceri!!
|
X-Ray-Eyes zice ca are cateva surprize mari de tot ptr 1 mai ..
si-o fi pus motor de ferrari sau vreo 5 butelii de NOS pe masina de e asa increzator . no offence !! :) :D :) dar kiar m-a facut curios !! |
Nu ma supar stai calm .. si de umilit ... stai calm ca nu imi e frica de asta si nici nu o sa fiu ... daca vrei facem un bet de acum !
Nu mi-am bagat nici nos , nici motor de ferrari .. , nici powerchip ... Dar cum suna V12 VS In-Line 4 ??? Si stai calm ca l-am vazut in actiune .. tu nu cred ca m-ai vazut pe mine in actiune ....adica in linie dreapta .. ce ai vazut probabil la indemanare la bucuresti a fost aha de joaca .. si poate nu ai observat ca din catzi participanti au fost ( peste 20 )am fost printre cei 5 care nu au gresit cu absolut nimik in ambele manshe adica nu am daramat nici un jalon si nici nu am luat-o pe aratura ca sa zic asha ...deci la indemanare am aratat ce pot cu o masina care avea ( specific - AVEA ) amortizoarele si arcurile facute praf ... si nici nu o pregatisem inainte de asha ceva ... deci am venit cu ea standard ... Si sincer ... CeReS // stai calm ca daca ai subaru stiu ce poate masnutza asta .. si potzi sa te dai calm cu Sierra respectiva ... mai vb noi .. ai sa vezi ca asha este ... mult succes ... zic asta in cazul in care aterizeaza la Constantza Subaru din Bucuresti ... cu care daca o sa ai curajul sa te dai o sa ai de \" luptat\" rau de tot ... am auzit ca e rau-rau ... deci ... Mult succes si tie , si celorlaltor participanti de pe data de 2 Mai ! :peace: |
ceres .. care din subaru` e al tau ala cu 555 sau ala simplu .. am mai scris intr`un post ... :D ??? ma dai si pe mine o tura :) la 1 mai ???
|
Nu exista Subaru cu 555... :evil:
Cat despre Sierra, prinde suta in 4,5 secunde, asta cu trei indieni in ea si cu un sac de 50 kg de ipsos !!! Plus un portbagaj plin de scule si tot ce-ti trece prin cap... Dar astea dau bine, ca fac aderenta... Am mers eu cu el ieri... :shock: :shock: S-au rupt scaunele pe fata !!! :P Cat despre X-Ray, cred ca se bazeaza pe cutia automata a BMW-ului... Dar sa vedem daca ajunge omul cu Sierra la mare, ca s-au ivit niscaiva probleme. |
Acum va punetzi fiecare . Stai ca ma pun si eu. Ia zicetzi care e scoru pt inscrieri? Citi bani?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning