![]() |
Re: Machete in lucru-NSL_ALEX666
eu zic sa il lasi asa....;)...cel mai indicat si il pui frumos in vitrina
|
Da la asta ma gandeam si eu! :D
|
Şi atunci de ce l-ai pus la machete in lucru?:x
Aştept un răspuns, după fac curăţenie!;) |
Doar ma gandeam sa il las asa!Dar tot ii fac niste schimbari!
|
Ma scuzati de off-topic... NSL ALEX SI NSL ADY .... faceti parte din clubul no speed limit prescurtat nsl cumva?:-?...vedeti ca asta se intelege;)....
In rest...cel mai mult imi place rs4 ( care zic sa il lasi asa...nu iti bate joc de o asemenea macheta ) si x5-ul ( nici la asta numai umbla si pune poze mai clare cu el in care sa se vada cum e lucrata...) |
1 Attachment(s)
Nu e x5 e x3!Si pozele alea sunt mai vechi!Acum i-am facut bara spate mai joasa si am incercat sa ii pun faruri cum se vede in poze!Dar au fost un esec total!Uite poza in timp ce lucram la bara spate!
|
fumos frumos,dar incearca sa faci mai multe poze sa se vada "detaliile" si sa vedem in intregime.bafta.
|
Re: Machete in lucru - NSL_ALEX666
3 Attachment(s)
Niste poze mai recente cu AUDI RS4!Va rog sa imi dati si mie idei in legatura cu BMW X3! ! !
|
WOW:shock: cei cu vopseaua de pe el:shock:??Si cu usile:shock:?ce-o patit?:shock::shock:
|
E galben perlat peste negru! ! !Pe usi am dat eu cu prea mult galben perlat! ! !
|
Cu ce a gresit macheta aia? :( Sfatul meu ar fi sa o matuiesti cum trebuie si sa aplici vopseaua ca lumea. Personal eu as lasa-o neagra...dar daca tie iti place fa-o asa.
|
Pai in primele poze inaite sa o vopsesc era neagra! ! !Am dat cu decapant si am luat toata vopseaua neagra pentru ca era zgariata! ! !Apoi am dat cu vopsea neagra si apoi cu un galben perlat!!!Dar la usi am dat cu prea mult galben perlat si se vede un pic ciudat! ! !
|
daca nu puneai multa vopsea pe usi,sigur arata superb....dar o poti repara facand acelasi lucru cum ai facut la inceput:dai cu decapant,vopsesti si aplici vopsea....asta sa faci doar la usi,ca in rest arata ok;)....good luck
|
Multumesc!De asta o sa ma ocup chiar acum! ! !
|
Bafta mai!Nu ti le-am mai vazut de demult!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:37. |
- Copyright 2026 4Tuning