Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Race One Romania (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/99276-race-one-romania.html)

eleeron 02-12-08 12:04

Re: Race One Romania

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1897472)
scarto ..ai intrat in race one??? bvo :))

Mi se pare mie sau iesti putin ironic? Care ar fi problema daca e in Race One ? Ca nu a venit la voi? Sau doar mi se pare? Am explicat mai sus si dc nu a venit Duminica nimeni....

eleeron 02-12-08 12:06

Mai astept membri noi.....

stefan_88 02-12-08 15:40

Quote:

Originally Posted by eleeron (Post 1897805)
Mi se pare mie sau iesti putin ironic? Care ar fi problema daca e in Race One ? Ca nu a venit la voi? Sau doar mi se pare? Am explicat mai sus si dc nu a venit Duminica nimeni....

stai calm omule ...k nu e nicio ironie ...

VaLeX 02-12-08 17:11

Quote:

Ti se pare tie, stai linistit. Chiar ma bucur daca e in RACE ONE , noi si asa avem prea multi membri , trebuie sa mai dam afara :lol:

Bafta ;)

eleeron 02-12-08 17:30

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1898417)
Ti se pare tie, stai linistit. Chiar ma bucur daca e in RACE ONE , noi si asa avem prea multi membri , trebuie sa mai dam afara :lol:

Bafta ;)

Ok ...Asteptam si altii de pe forum...ca azi am mai agatat vreo doi in trafic...

Gabi 02-12-08 17:34

Quote:

Originally Posted by eleeron (Post 1898450)
[...] azi am mai agatat vreo doi in trafic [...]

Lăsānd la o parte discuţiile avute īn privat, dă-mi voie să-ţi spun că nu vei face niciodată treabă cu membrii agăţaţi īn trafic !

buddy_lexx 02-12-08 19:43

Quote:

nu te agita ca un pepsi...k nu am eu nicio problema...problema este a ta de fapt.. sau mai bn spus modu tau de a intelege anumite posturi! si tine minte de la mosu... decat sa ai 100 care se mananca intre ei si se scuipa pe la spate... mai dgraba 10 oameni buni ;) nu cont cantitatea ci calitatea!

spor la agatat membrii !

eleeron 02-12-08 20:35

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1898746)
nu te agita ca un pepsi...k nu am eu nicio problema...problema este a ta de fapt.. sau mai bn spus modu tau de a intelege anumite posturi! si tine minte de la mosu... decat sa ai 100 care se mananca intre ei si se scuipa pe la spate... mai dgraba 10 oameni buni ;) nu cont cantitatea ci calitatea!

spor la agatat membrii !

Ai dreptate...o mica paranteza...stii cum pot da de Scarto ?

Scarto 03-12-08 16:19

Nu prea ai cum .. umbla fleaura ... :lol:

eleeron 04-12-08 21:30

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1900279)
Nu prea ai cum .. umbla fleaura ... :lol:

Poi vezi ca ti-am dat PM . Da oleaca id tau pls sau un nr de tel

morpheusmaster 04-12-08 23:05

Stai ca eu acum citesc...adica voi agatati membri in trafic?...si ce le spuneti oamenilor? "Buna ziua...eu sunt X...si conduc o masina Y...iar el este Z si conduce o masina U...noi doi facem parte din Race One...care este un club auto...bla bla bla...bla bla...vrei sa faci parte?"...baieti...o sa vedeti ca degeaba ai cantitate daca nu ai calitate!!! Dar acum daca tot faceti asta...va dau un sfat...fiti foarte drastici cu cei primiti in modul asta...adica...le urmariti comportamentul la intalniri...devotamentul...chestii de genu...si cei care nu merita...OUT...fara discutii...ii "filtrati"..foarte simplu....

Va doresc succes si evolutie ;)...si doresc ca prin mijloacele folosite de fiecare club Nemtean, comunitatea nemteana sa creasca...si vedeti poate ii molipsiti si pe cei mai de la est :))...ca...e nevoie si acolo

eleeron 05-12-08 11:51

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1903197)
Stai ca eu acum citesc...adica voi agatati membri in trafic?...si ce le spuneti oamenilor? "Buna ziua...eu sunt X...si conduc o masina Y...iar el este Z si conduce o masina U...noi doi facem parte din Race One...care este un club auto...bla bla bla...bla bla...vrei sa faci parte?"...baieti...o sa vedeti ca degeaba ai cantitate daca nu ai calitate!!! Dar acum daca tot faceti asta...va dau un sfat...fiti foarte drastici cu cei primiti in modul asta...adica...le urmariti comportamentul la intalniri...devotamentul...chestii de genu...si cei care nu merita...OUT...fara discutii...ii "filtrati"..foarte simplu....

Va doresc succes si evolutie ;)...si doresc ca prin mijloacele folosite de fiecare club Nemtean, comunitatea nemteana sa creasca...si vedeti poate ii molipsiti si pe cei mai de la est :))...ca...e nevoie si acolo

Merci de sfat....se mai baga careva?

eleeron 08-12-08 20:41

Nu mai zice nimeni nimik aici?

buddy_lexx 08-12-08 21:06

Quote:

Originally Posted by eleeron (Post 1909842)

u si membrii tai ar trebui sa postati p aci...cu poze...discutii...alea alea doar e threadu vostru..

Gabi 08-12-08 21:10

Quote:

Originally Posted by eleeron (Post 1909842)

Salut,

Ce mai faci ?

:)

All times are GMT +2. The time now is 16:32.

- Copyright 2026 4Tuning