![]() |
Re: Bursa - Caut masina ( old School )
Daca mailul e acelasi ca si ID .... da .... se poate. Si bani sa fie, ca masini se gasesc, asa cum le-am gasit toti de altfel.
|
caut un golf 1 sau 2, sa fie benzinar si in stare de functionare si acte in regula pentru ca il vreau pentru uz zilnic, si nu am timp sa il las pe dreapta prea mult , o eventuala reconditionare sa poata fi facuta in timp ; nu exclud nici tractorasele dar astea trebuie sa fie in stare perfecta la ''inima''.
bugetul e de aproximativ 3000 ron, dar daca se merita se poate pune peste |
am eu un bmw e28 520i inmatriculat tot are doar sonda d l baia d ulei fisurata in ret tot ok si nah putyna rugina;)) il dau l 650 euro neg cine este interesat ma gaseste l id kosty_heady sau l nr d tel 0753076701
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
De departe, cele doua modele seamana... dar... nu destul :) |
caut si eu:golf1, golf2, mazda323 sau masini old timers dar de dimensiuni nu mai mari ca golful sau doar putin mai mari important este sa fie benzinari si sa nu depaseasca 1.4 . Buget mic.. max 2000ron... Caut mai ales prin bucuresti sau prin apropiere
|
Quote:
|
Re: Bursa - Masini de vanzare
Sper sa nu supar pe nimeni.
M-ar interesa o dacie 1300 nu reconditionata. Nu ma intereseaza cat de ruginita e. Motorul sa mearga cat de cat pana la mine la garaj sa nu fiu nevoit sa o iau cu platforma. Astept oferte ! |
una prin bucale stiam, mi-a dat un baiat niste poze, vroia 300Eu parca pe ea, putin lopvita, si cam ruginita peste tot, dar intreaga, acte noi si functionala parca. Daca mai gasesc pozele si mailul lui, iti dau un pm :wink:
bafta |
Multumesc am gasit 2 dacii gratis de la cunoscuti una este ruginita de-a binelea dar cu motor functional si cealalta se prezinta mai bine. Ma gandesc sa le iau pe amdoua pentru a avea piese. Am in cap un proiect maret asa spun eu. Cand o sa le iau o sa fac un topic pentru a va cere sfaturile.
|
Caut: Ascona B, BMW E21 sau BMW E30 cu sasiu, caroserie buna motor functional cat sa nu necesite platforma
|
|
Un bmw new class nu stie nimeni?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
- Copyright 2026 4Tuning