![]() |
Re: E36 - 318i Stok
sper sa nu fie nici chiar asa... sa vedem luni cand o sa o montez
|
4 Attachment(s)
in cele din urma am reusit sa montez si Finala 8)8););)
scz pt. calitatea filmuletului... dar asta e |
mmm... ce ziceti... ce parere aveti?
|
misto toba cat tea costat ?
|
Am luat 2 si m-au ajuns cu tot cu transport amdoua 520 Lei
sunt foarte multumit de asta se aude super bine si nu e nici zgomotosa tare sa zici k te deranjeaza la drum... |
Frumoasa masina....s`o stapanesti sanatos...si fara incidente.
Kt despre toba....de unde ai luat`o? 2 la 520 ? Eu mi`am pus Borla la Pitesti si ma dus 600 + 40 manopera, k mi`au pus`o direct la ei acolo, n`am plecat fara ea pusa pe masina ;) Park ar fi sora alei mele.....aaaaa apropo, ai tamburi pe spate? Stiam k dupa `94 s`au pus discuri. Referitor la km.....se mai intampla sa aibe 95.000, am si eu un prieten kre tot asa si`a luat o pisicuta si avea 82.000km cu carte service. Si m`ai am inca unu kre masina nu e prevazuta cu scrumiere, deci nici mkr gaurile nu sunt date in plansa aia dupa mijloc, nici scrumiera din fata nici cea din spate nu exista, e dreapta consola.....:rolleyes2 Stima E36 !!! |
Multumesc pentru incurajari man....
pe evacuari am dat 520 pe ambele nu sunt borla... sunt de inox...facute undeva in cehia din cate stiu... imi place cum se aude mie unul mi se pare k se aude chiar foarte bine. Le-am luat de la torelo vezi k e pe la bazar cu Tobe sport si altele dak te-ar interesa... da tamburi am pe spate si pe mine ma km surprins k si eu stiam k ce-i dupa 94 sunt pe disc.... dar asta e acum. |
Au ceva site in ele sau sunt doar din inox si atat? Toba direct...
|
are sita k dak ar fi goala iti dai seama k ar fi insuportabila... sar auzi k ff tare si ff naspa cred... dar e direct nu are compartimente cum are o teava normal stok
|
1 Attachment(s)
si gata si cu numerele... "Zboara puiule .... zboaraaa...":-P8)
|
Sa le stapanesti sanatos tati, fara incidente si probleme ;)
|
318 nu suna cine stie ce suna putin mai gros,de ce nu ai optat ptr ceva cu 2 iesiri?sincer mi se pare ciudat si eu am avut japan pe un 320 si toti mior sarit in cap ca nu da bine japan pe bmw :rolleyes2
|
man mie unul imi place cum suna... o sa pun un filmulet mai clar poate o sa-ti placa si tie.....
si oricum daca incercam ceva cu 2 iesiri parerea mea k se auzea si mai naspa... o data ce motorul sa zicem k nu are putere sa "sufle" in una dar in 2 |
Quote:
cand zici japan la ce te referi.... ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning