Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Intalnire Galati - Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/9911-intalnire-galati-braila.html)

ranek 03-06-06 17:31

Re: Intalnire Galati - Braila

@frost_dani : uita'te atent la data in care a fost facut acest topic (adik data primului post) ...;) ! Tu ce zici , este actual sau nu ???

ps: in caz ca nu iti dai seama , a fost facut in noiembrie 2005 ;)!

frost_dani 03-06-06 21:12

:oops: nu am bagat de seama sorry......deci nu mai e valabil nu???

Danila-man 06-06-06 03:47

Aaaaaaaaaaaaa......nu!!!!!!

BlonduGL 07-06-06 09:29

Hmm .. nu vad de ce nu ar fi valabil topicul. Totusi nu am stabilit nicio data si niciun loc anume. Asa ca daca veniti cu propuneri, si lumea sa fie de acord, se poate rezolva de un gathering 8)

ciprian_the_1 07-06-06 12:53

baieti eu spun sa ne intalnim ori la MCdonald in parcare ori la gradina publica PAREREA MEA

shadowro 07-06-06 12:55

eu zic sa ingropam securea si sa ne gasim la un cico ceva si sa mai vorbim.
azi in galati , maine in braila .. asa ca baietii.
ce ziceti ?

azumiR6 07-06-06 13:10

in braila ne putem gasi la Fantana, in Lac sau la "borcan"(iesirea spre Slobozia; unii baieti din galati stiu unde este, pe acolo ne mai intalnim noi; la galati nu stiu, dati si voi idei; la elice?

shadowro 07-06-06 14:38

la elice ar fi super dar nu in weekend ca in weekend e CRIMA de aglomeratie acolo.
deci oricand in timpul saptamanii ori la elice ... ori la mcdonalds in parcare acolo.
la voi stiu doar fantana ... in rest nu prea le stiu dupa nume :D

ranek 07-06-06 15:11

Quote:

Originally Posted by azumiR6
in braila ne putem gasi ... la "borcan"(iesirea spre Slobozia; unii baieti din galati stiu unde este, pe acolo ne mai intalnim noi)

hmm... acum incep sa inteleg dc erau cerculetele alea pe strada in drum spre Slobozia ... :P :)) !

ciprian_the_1 07-06-06 17:46

pai ne intalnim sau ce ca de cand vb si nu neam intalnit niciodata spuneti data si ora si gata scurt si la obiect
la elic la mc donalds unde???????????????????????????????

frost_dani 07-06-06 17:48

mah yo cred k pe la elice ar fi cel mai bine........k yo nu am mashina shi nu prea cred k vreau sa merg la braila:lol:

azumiR6 07-06-06 21:18

in week-end dupa ora 16 noi ne ducem la "borcan" iesirea spre slobozia; puteti veni;

ranek 07-06-06 22:01

"borcan" fiind restaurantul ala acoperit in drum spre slobozia... unde au mici :P :)) ?

azumiR6 08-06-06 09:33

nuuu, acolo sunt macaronarii, in Albina;
"borcan" este postul de control al militiei, dezafectat, la intersectia drumului spre slobozia cu centura lacului sarat, la 500m dupa ce treci de lacul sarat

ranek 08-06-06 14:47

aaa... da , acum stiu ;) ! tare portiunea aia , si din cate imi aduc aminte , e destul de buna soseaua :) !

All times are GMT +2. The time now is 12:30.

- Copyright 2026 4Tuning