![]() |
Re: Full Casco - fara franciza!!!
Up pls :)
|
up :)
|
Hai sa ne facem si temele putin,ca vad ca vinzi ceva,dar nu stii bine cum se numeste.Conform dexonline,FRANCÍZĂ, francize, s.f. (Ec.) Sistem de comercializare bazat pe o colaborare continuă între persoane fizice sau juridice independente din punct de vedere financiar, prin care o persoană, denumită francizor, acordă altei persoane, denumite francizat, dreptul de a exploata sau de a dezvolta o afacere, un produs, un serviciu sau o tehnologie. [După alte surse: franşiză, franchiză]. – Din fr., engl. franchise,iar FRANŞÍZĂ s.f. 1. (Mat.) Parte exceptată dintr-un total, exprimată în procente. 2. (Mar.) Clauză de asigurare în virtutea căreia asiguratorii sunt exoneraţi de anumite riscuri. [< fr. franchise].
|
Quote:
Scuze de greseala :) |
mai este valabil?
|
Quote:
Scuze pentru raspunsul intarziat :( Am fost plecat din tara 9 zile; Oferta este valabila si a fost imbunatatita de cei de la Ardaf; polita standard de la Ardaf acum ofera gratis "Casco Extins" !!! (vandalism, grafitti, greve, evenimente sociale, asigurarea jantelor, etc) Toate cele bune! |
un casco pentru un bmw 316i/93
care ar fi procedura si costurile? ms |
Quote:
Eu personal lucrez cu cei de la Ardaf la Casco si ei nu accepta sa faca polita Casco la auto mai vechi de 10 ani; imi pare rau :( |
anuntul este valabil :)
|
pentru un opel astra h 1,7 cdti ,74 kw ,an 2006 .?
|
Quote:
Pentru a obtine cotatia exacta am nevoie de un scan dupa talon trimis la [email protected] sau datele exacte din talon (exemplu capacit cilindrica exacta, cum ar fi 1698 cm3 nu 1700 cm3 - aproximare); Deci as avea nevoie de urmatoarele date exacte: -marca, tipul si varianta (dar exact ce scrie in talon la aceste date) -capacitate cilindrica -putere motor (in kw - 74 este cifra exacta?) -masa totala autorizata -nr locuri -benzina sau motorina -an de fabricatie (2006 este anul fabricatiei?) Toate cele bune, The Elian |
25 01 2006
1686 cm3 74 kw 5 locuri 1855kg |
Quote:
25.01.2006 este data cand ai cumparat autoturismul? Care este anul fabricatiei? Daca cumva autoturismul are peste 10 ani nu se mai poate face Casco. toate cele bune, The Elian |
da anul fabricatiei este 2006 .masina am cumparat-o acum o luna
|
Quote:
*fransiza: 0 *taxa de reantregire a politei: 0 *clauza Casco Extins: gratuit (vandalism, grafitti, greve, evenimente sociale, asigurarea jantelor, etc) Valoare Catalog: 18010 eur Valoarea asigurata: 12067 eur Prima de asigurare: 913 eur - 1 an / 4 rate sau 10 rate Reduceri: 5% pentru plata integrala 5% pentru rca tot la Ardaf (extindere gratuita in afara tarii) 15% fara asigurarea riscului de furt 10% pentru fransiza optionala 10% din valoarea daunei 20% pentru fransiza optionala 20% din valoarea daunei Toate cele bune, The Elian |
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning