![]() |
Re: Cadouri de Mos Nicolae sau de Craciun
machete 1/24 ferrari......bani de alte chestiii......lego uri de ale mari si tari.........jocuri nfsu2,nfs undercover,si altele pe PC...un kart...un nokia n95.........grafitti spray:evil:.......cam atat pe moment............aaaaaa,si sa ma impac cu prietena:-P
|
5 bucati brock b1/16" incaltate. Cer prea mult?:chuckel:
|
2850 euro, stiu io ce sa fac cu ei, daca se pune ca pe 6 decembrie e ziua mea, apoi e mos nicolae si craciunu, cred ca merit.
|
eu vreau liniste, pace sufleteasca, intelegere, sinceritate, dragoste...
lucrurile care simt eu ca imi lipsesc acum, o sa mi le cumpar in curand nu stiu ce o sa fac cadou... deocamdata mai astept sa se scape cineva... cu o idee sau chiar un apropo :D daca nu... ma descurc eu :) mai gandesc :D Quote:
|
Quote:
Cat despre cadouri oferite... imi place la maxim sa fac cadouri:D lu' sor'mea ceva haine sau aur :) la nepotel jucarii/dulciuri :bat: la prieteni apropiati e cam greu ca nu am destul timp ca sa aleg pt fiecare ce si-ar dori, dar vedem :) sper sa fie toti multumiti:) |
Quote:
PS: mie ce-mi iei ? :-P |
Quote:
Hmmmm... tie.... :rolleyes2 un cub de la Chanel?? De data asta black? :D |
sau un armani :?:
|
O cuşcă fără geamuri, fără nici o modalitate de comunicare cu exteriorul, ar fi perfectă ! :lol:
PS: abia aştept :oops::hug: |
Quote:
|
Of cors, mai hors ! :lol:
Şi pentru tine... Hypnose e perfect, nu? :roll: |
De cand ma stiu nu prea m-am omorat dupa cadouri. Cel mai importat pt mine e sa isi aduca lumea aminte ca exist (un mesaj sau un telefon sunt de ajuns). Abia astept sa ajung acasa si sa petrec cu prietenii si familia. Cadourile materiale sunt pe locul 2.
|
Quote:
|
de dat nu ma omor sa dau ... decat la prietena ! la rude, prieteni neaaah--- n-am acel spirit de a imparti cadouri, de a te preface ca totu-i roz si bine doar de craciun si in rest pauza! Iar de primit nu ma astept sa primesc decat de la prietena si parinti,rude ( ei fiind adulti vad altfel treaba)--- dar cadouri de la adulti nu mai primesc de mult, bani in schimb DA pt a-mi lua ce vreau eu, pt ca ei risca sa nu-mi placa ... ( mie imi convine ) :D
in schimb, imi plac urarile, sa vad lumea mai fericita putin, o vorba buna acolo--- cam ca la alegeri sta treaba :D |
eu ador spiritul de Craciun :D e perioada favorita din an
dar si cea mai nesuferita ca toata lumea iarta pe toata lumea si tre sa te impaci cu toti cei cu care te-ai certat (uneori nu e posibil) si uneori nu-mi convine dar imi place sa vad ca e toata lumea fericita :D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning