![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
my new username. ce sa facem daca ie de unde :D:D:D:D:D
|
Quote:
|
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nebunule mic ce esti tu cred ca vrei sa ne furi ventilele sa ne slabesti lantu si sa ne capsezi fisele iar dupa aia vrei curse ??? Si racheta alba a ajuns pe luna iar elvis traieste la Hunedoara.:lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
Boss, boss...nu te enerva...nu am nimik cu ventilele si cu lantzurile...incercam si noi sa vdm dc e reala vb aia...`buturuga mica rastoarna carul mare`:pistoles: |
Daca e de rasturnat chematii pe cei care se pricep la chestii d-astea...
|
:lol::lol:Normal mah buturuga mica(168 kg) rastoarna caru(ceva pe 4 roti) mare...te-ai exprimat corect.Nota 10 :lol::lol:;);)
|
Si ca sa iti dau un punct de plecare
https://www.youtube.com/watch?v=vxDeXmAA5_Y aici e shpilu hihiihhihhihihi Aici da chiar mi-ar place sa ma dau sa vad ce si cum:lol::lol: |
Trebuie totusi ceva putere ca sa "aspire" o masina sa se dea cu un motor...
Si cum nu prea vezi vreun motor aspirat sa bata o motocicleta, uite totusi unul turbo care o bate! https://www.youtube.com/watch?v=CkGP5g8nEDk |
Da prietene dar sa analizam:Motoristu(newbe) wheelie la start wtf greseala lui.
Sunt multe motorete care bat masini dar sunt si masini care bat motorete. Ce nu-mi place mie e ca: 402 straight line(maimuta daca o dresezi trage si ea de gaz) la fel si cainele lui pavlov schimba cand se aprinde becu :lol: Comperitia e mult mai misto intr-o pista.Acolo pe langa fieru care il ai sub tine trebuie sa ai si putin skill.:rolleyes2 Si in plus de asta eu iti spun un lucru clar: e mult mai marpha in circuit decat in linie dreapta.Inchipuie-ti gasca pe circuit cu masinile si dupa cursa sa facem analiza etapei + circu care iese in functie de priceperea fiecaruia = caterinca la maxxxxxxxxx .Pana la urma asta e si ideea sa ne distram.:lol::lol::lol::lol: |
mama ! deci ar fi mega show !:lol:
Daca vine si sarma eu nu mai ma dau !:lol: |
Quote:
|
la capitolu asta suntem in urma cu cel putin 20 de ani mai e mult pana departe!
|
vb boss la CJP poate ne construiesc unul!!!! Abia scapa astia de noi din oras seara de seara, merg vanzarile la cauciucuri si benzina, Cristi face si el ceva goldanei din piese.....se invart banii altfel, ne facem si noi damblalele...toata lumea fericita!!
|
Pleven Bulgaria
Serres Grecia Cele mai la indemana da-o dreaq ca nu suntem legati de partzu asta de tara:lol::lol: Iti dai seama show :))))))))))))) Si sa aveti toti in agenda numaru lu nea fane hahahahahahaahahahah |
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning