![]() |
Re: 4T 3D Car Battle Editia a 5 a
pentru mine e destul de buna nu zic perfecta ca nicodata nimic nu e perfect o sa vezi pozele si juriul hotaraste pe ce loc ma plaseaza si fi sigur ca nu o sa incep sa randez pana nu ma uit dupa toate greselile:D;)
|
don't count on me anymore:( ... chiar nu stiu daca mai am cand sa o fac... sunt prea captivat de desen:D
|
Quote:
|
Trebuie sa o incep si eu vad ca multi sa-au pus pe treaba.
|
cum stati cu masinile ?
lucreaza careva ? continuam concursul ? ca e cam liniste pe aici |
eu am terminat cu modeling si incep cu coloratul:D:D:D
|
pai sa zicem ca "din pacate" yau si eu concediu azi... :dance: asa ca o sa am si eu mai mult timp sa o termin ;) spor tuturor
|
mi-am rezolvat toate problemele cu calculatorul
m-am apucat de treaba :) modeling in progresssss |
eu nu cred ca mai particip :(....am probleme cu comp-ul si mai e putin timp..deci...nu cred
|
mi-am instalat max 2009, se pot face lucruri destul de bune cu el, inca mai exersez sa vad ce pot face cu el, din pacate are o gramada de buguri si-mi ia mai mult timp la o randare decat in max 9. Am inceput si eu de curand sa modelez ceva; sper sa-mi gasesc timp printre mersul la colindat:D
Sarbatori fericite la toti, si mult succes in viitoarele proiecte!!! <:-P |
ia uite ce se retrage lumea :))
cu cat mai putini cu atat mai multe sanse de castig :)) hai ca glumesc :) eu bag tare la ea :) si o sa fie ceva spectaculos :)) |
Pfoai :shock: ....GRIGO,credeam ca tu nu participi :?
nah,cu cat cei mai buni participa..cu atat mai mult prind podiumul de la coada :lol: .Era cat pe ce sa'ti trimit pozele cu Masina la stadiul BETA :-P da totusi...modelul meu arata foarte tare in momentul asta! :dance: :)) , deja se stie castigatorul 8) :))) Urez succes tuturor (pentru cei care participa) .. + Sarbatori Fericite !(pentru toata lumea) *aveti grija care cum/ce mancati,ca poate va apuca vreo indigestie si ajungeti sa nu mai inscrieti modelele in concurs...va petreceti timpu in spital :lol: joke. |
nu te grabi sa trimiti lucrarea :)
trimite pe 14 ianuarie pana atunci mai baga la ea :) |
is constient ca nu acuma e momentul potrivit sa trimit pozele :lol: ,cu cateva zile inainte de termen :P ...poate chiar pe 14,daca ai zis tu.
apropo GRIGO.. mi'ai editat postul ca am lasat prea multe spatii libere ? :)) scuze |
ce pacat...:???: din cauza unei probleme la motor si alte defectiuni aparute in timpul test'driverului efectuat cu Mazda;ul tunat....anunt ca nu mai ajung sa inscriu masina in concurs...si sa concurez in "cursa" :sad:
nu,acuma pe bune :lol: ..ma retrag .;) motivul?:nu is atat de bun precum is altii.Masina arata bine..dar,din pacate..la unele chestii,care is cam multe (mai exact bump'uri) is multe.....si zic eu,degeaba masina arata bine..daca e facuta prost :rolleyes2 + ca nu prea le am cu tuningul....adica...habar n;am sa fac o schitza . |
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning