![]() |
Re: Noua Mazda3 Hatchback - Primele fotografii oficiale
mie mi se pare f draguta si spatele mi se pare ca aduce putin a Leon II. 2.2 turbodiesel am auzit ca ar avea 180 de cai... si consum ca 2.0 de 140 de-l avea inainte. Oricum, cred ca si calitatea va fi la inaltimea asteptarilor. MPS v fi o alta bomba dar as vrea-o cu 4x4 nu cu tractiuen fata ca cea dinainte, ar fi foarte "entuziasmanta" :-D
|
farurile parca prea seamana cu insignia cu neon in colturi. overall o masina reusita, bv mazda
|
2 cuvinte
foarte reusita |
arata chiar bn...am vazut si un mic movie pe youtube...nu cred k o sa dezamageasca pe cineva :D :peace:
|
Interiorul pare usor inspirat (mai ales consola centrala) de cel al Hondei Civic..
|
yami e chiar reusita bravo lor si interiorul e marfa(ceasurile de bord parca imita muscle car americane)cam nasol cu gps parca e prea bagat in interior.
|
23 Attachment(s)
Noua Mazda3 Hatchback dezvaluita la Bologna Motor Show
A doua generatie a modelului Mazda3 a fost dezvaluita la Bologna Motor Show. Dupa cum se poate vedea si in imagini, Mazda3 Hatchback imprumuta linia de design de la versiunea sedan ce a fost lansata luna trecuta la Salonul Auto de la Los Angeles. Motoarele care vor propulsa noua Mazda3 Hatchback sunt urmatoarele: 1.6 litri (105 CP si 145 Nm) si 2.0 litri (150 CP si 178 Nm) pe benzina si 1.6 litri (109 CP si 240 Nm) si 2.2 litri (150 CP si 360 Nm, respectiv 185 Nm si 400 Nm) pe motorina. Din punct de vedere al dimensiunilor, noul model este mai lung (4.460 mm) si mai inalt (1.470 mm), in timp ce latimea si ampatamentul au ramas la acelasi nivel (1.755 mm, respectiv 2.640 mm). Noua Mazda3 va fi lansata in Europa in primavara anului 2009. |
calitate frate...cadranele zici ca-s de motor,chiar daca au doar 6000 d ture:shock:
|
Asta numesc eu design, nu Golf 6.
|
Quote:
cat despre mazda 3 ...... io zic ca e super ... am stat 10 minute sa ma uit la prima mazda 6, asta noua, pe care am vazut-o prin buc, si mi se scurgeau ochii pe ea ... gri-petrolul ala ... :X .... aia 3-a asta albastra, e de vis ... pacata ca jantele sunt putin urate, mai ales pe 6 |
e frumos.... mai ales celo care le plac masinile combi
|
11 Attachment(s)
Poze live de la Bologna Motor Show
|
e frumusica dar ca design e un amalgam de mai multe marci..in rest motorizari de top mai ales diesel..
|
+1...frumos design
|
o sa aive mare succes...o sa se bata cu astra!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning