Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Merita sa tunezi o dacie? (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/98844-merita-tunezi-dacie.html)

Dennis_TL 26-11-08 17:40

Re: Merita sa tunezi o dacie?

merita sa investesti in orice masina . totul e sa o faci clear, un aspect curat si cat mai apropiat de modelul de baza. sa mearga ceas motorul , sa nu baraie sa nu scoata fum etc etc. totul e sa te simti tu bine cand o conduci si crede-ma ca o dacie poate atrage priviri din partea multora daca e facuta cum trebuie. succes la proiect !

wOlf_ 26-11-08 18:12

careva idei: http://www.1tuning.ro/_pics/gallery/u7iuwe07rr.jpg
varianta a 3-a e ... prea tare

mitza mtb 26-11-08 19:47

Nu frate...fa ceva la exterior....sunt ceva dacii cu motor de alpine...dar -UNA- nu am vazut tunata frumos la exterior...deci fa ceva unic...Sper sa faci ceva frumos..:P...aa si pune niste poze sa vedem daca merita sa o tunezi....

r0xanicutza 26-11-08 19:51

1 Attachment(s)
parera mea ca merita sa bangi bani in ce masina vrei tu, atat timp cat tu te simti bine.
cum au spus si altii, trebuie sa te gandesti ca nu-ti vei recupera investitia.
daca intradevar vrei sa o tunezi... eu zic sa te apuci de exterior sa elimini orice urma de rugina si sa faci in asa fel incat sa fi sigur ca nu o sa apara repede.
la partea cu interiorul... e mai greu

cam atat am gasit pana acum, daca mai gasesc postez, dar poti cauta si p google imagini

revenind la idee... eu zic ca e cel mai bine sa-ti urmezi visul :)

The_Mask 26-11-08 20:03

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 1888276)
Nu frate...fa ceva la exterior....sunt ceva dacii cu motor de alpine...dar -UNA- nu am vazut tunata frumos la exterior...deci fa ceva unic...Sper sa faci ceva frumos..:P...aa si pune niste poze sa vedem daca merita sa o tunezi....

N-ai ce sa-i faci la o Dacie, mai ales Break, tot forma de bustean pe 4 roti o va avea, iar daca intervii prea mult deja nu mai e Dacie.

r0xanicutza 26-11-08 23:55

revenind la topic: Merita sa tunezi o dacie?

Mustang 27-11-08 07:21

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1888290)
parera mea ca merita sa bangi bani in ce masina vrei tu, atat timp cat tu te simti bine.
cum au spus si altii, trebuie sa te gandesti ca nu-ti vei recupera investitia.
daca intradevar vrei sa o tunezi... eu zic sa te apuci de exterior sa elimini orice urma de rugina si sa faci in asa fel incat sa fi sigur ca nu o sa apara repede.
la partea cu interiorul... e mai greu

cam atat am gasit pana acum, daca mai gasesc postez, dar poti cauta si p google imagini

revenind la idee... eu zic ca e cel mai bine sa-ti urmezi visul :)

Merita sa bagi bani in ce masina vrei atata timp cat o faci cu cap si cu bun simt, nu "tiganesc style".
Nu iti vei recupera investitia la nicio masina. Niciodata nu o sa castigi inapoi aceeasi suma pe care ai bagat-o in masina. ;) Asa ca e bine ce spune d-soara Joy.

Dimitris 27-11-08 16:43

merita sa imbraci o femeie urata frumos?

r0xanicutza 27-11-08 16:51

haina si parul il face pe om :)
deci da... merita ;)

canon 28-11-08 19:07

nu merita

decat daca ai o suma importanta de bani sa faci ceva adevarat din ea..nu sa lipesti un spoiler si sa pui ceva de piele pe volan

r0xanicutza 28-11-08 19:10

inca nu a spus ce vrea sa faca :) si nici cati bani e dispus sa cheltuie :)

15YFY 29-11-08 08:55

1 Attachment(s)
de asta ce zici

Completed 29-11-08 09:41

Quote:

Originally Posted by 15YFY (Post 1892628)
de asta ce zici

Ceva de genu..dar portbagajul este prea simplu... dar in mare parte asa vreau sa fac.

mikkai 29-11-08 18:12

NU merita!Toate modificarile care le faci la motor si evacuare, jante in 4 prezoane nu se pot omologa,deci o sa ai probleme cu garda cu raru si altele.Daca sunt reversibile mai e cum mai e.Si costa bani pe care multi din cei care au dacii nu ii au pentru ca altfel ar fi avut e36 cu numere de spania sau germania.As vrea totusi sa stiu dintre toti astia care au zis ca merita, ce masini dacia sau alte tipuri vechi pre '90 au restaurat/modificat ei la viata lor de isi dau cu parerea asa la intamplare.

Mustang 29-11-08 18:23

Mikkai, am avut un prieten care a avut o Dacie 1410 rosie din '98 cu jante in 4 prezoane pe 16" (flanse) si erau omologate de RAR. Spaguta si-a spus cuvantul - chiar daca a fost putin cam scumpa.
A vrut sa isi puna si motorul de R5 (si poate si l-o fi pus, dar nu mai stiu pentru ca nu am mai putut tine legatura cu el), iar spaguta care se vehiculase era de aproape 3/4 din valoarea motorului.

Eu am vrut sa imi fac Dacia acum 1 an, numai ca am descoperit ca lonjeroanele mele erau mancate de rugina (cam 75 de cm pe fiecare lonjeron). Nu am dispus de fonduri sa o si restaurez, sa imi cumpar si alta masina. Asa ca mi-am luat altceva.

Giubau are o Dacie facuta destul de frumos si nu cred ca nu a meritat sa investeasca in ea.
Ma rog, acum, fiecare cu parerea lui.

All times are GMT +2. The time now is 19:43.

- Copyright 2026 4Tuning