![]() |
Quote:
|
bine ai venit in club Vali
|
Sesiune foto, membri noi, merita vazut !!!!
cred ca e timpu sa intru si eu intr-un club .; :?
am loc in 4SS ..... :?: :?: :?: desi nu prea mi-a last o impresie prea buna membri acestuia..........sorry ............. o sa va explic la timpul potrivit :lol: :lol: :lol: |
lol vorbim mane
loc exista. nu inteleg apropoul da las ca vedem care e treba |
Intradevar o masina foarte capabila modelul asta de Lancia, mai demult cand cautam o masina mi-a zis un amic de ea si cand am vazut-o l-am injurat ca nu imi place deloc cum arata, apoi mi-a zis si pretu si era sa fac infart ceva in jurul a 11.000 E pt o masina veche si urata. Apoi am aflat 2 lucruri care mi-au schimbat total parerea proasta deja creata despre ea: 230 Cp (atat avea acea masina) si 4x4. Pacat de aspect si pretul cam maricel.
Hondare s-o stapanesti sanatos ca nu stiu cate mai sunt pe la noi, sper sa te vad la legale s-o vad si eu cum fuge. :wink: |
stai linisti Sx-ule ca nu era vb de tine ....
ori cum era o gluma LOLLLLLLLLLLL....... ma cam omoara timpu mah si pe ms nu prea esti de gasit ia zi pe 11 defilam impreuna pentru 4ss daca e uscat ???!!?? |
Quote:
|
:lol: MUSCA-I FORDULE ! MUSCA-I !!
fii rau ! iar acum hondare , sterge :lol: |
Lancia a fost cosmarul meu in urma cu mai multi ani, imi placea atat de mult incat daca vredeam una inebuneam, stateam si plangeam cateva zeci de minute in fata ei :D A fost Super tare masina asta si daca masina e intretinuta bine e si acum f tare. Felicitari proprietarului.....
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
DNi si-a luat masina noua si revine in lumea curselor . . .
|
buhahahahha....
tot la fel de baietas` ai ramas sa mor io... ma prapadesc de ras :lol: :lol: :lol: |
Re: Sesiune foto, membri noi, merita vazut !!!!
W :)) W !!!
|
Re: Sesiune foto, membri noi, merita vazut !!!!
7 Attachment(s)
noi- vechi
bine atzi venit ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning