![]() |
mmdeah....
cine vorbeshte cu casele de discuri? :lol: :lol: :lol: |
Santos: merge (si chiar MERGE) ultima lista pe care-ai facut-o.Aia ramane pentru CD ?!
|
santos e super lista
ps mersi pt dr dre & dj quick :wink: |
fratizloooooooooooooor
astazi am dat pe net de satisfaction, brakebeat... marphaaaaaaaaaaaaaa |
mda.... ma super bucur ca va place... si vineri o sa aduc vreo 5 cd-uri si o sa le impart la lumea care vrea ca sa ascultam spre ct.! np zmd
|
San0S, shi yo vreu cd 4tuning ;) credca o sa mi-l fac yo aici, sa imi zici lista exacta cu melodiile care vi le facetz... sa fiu shi yo pe aceashi frecventza cu voi :P :D chiar daca nu vin la CT, ma duc shi imi imprim shi un 4tuning frumos pe el ;)
|
pai e lista care am lasat-o mai devreme pe prima pagina... + bug mafia - 40 km/h , pe care am uitat sa o pun , insa pe cd-urile care o sa le pun ptr ct o sa pun si 40 km/h ... peace
|
bogdanCMS va poate spune cum e cd-ul ... la el l-am ascultat asa cum trebuie .... mie mi se pare super smecher... cd-u :0
|
Am si eu parte de unul... platesc :D
|
As mai avea si eu o obiectie...
Mai doresc Ada Milea - \"Ceausescu n-a murit\" si Adrian si Guta - \"Inima de gheata\"... :headfones :headfones :headfones :headfones :headfones :headfones :headfones :headfones |
:) sigur serban.... , TZIN SA VA ANUNTZ CA PE CD AU APARUT 2 MELODII NOI.....,
1---------------- Mystikal & Butch Cassidy - TARANTULA , SUPER TARE , aici trebuie sa ma credeti pe cuvant.... si mult prea cunoscuta... 2----------- La asta am dubii... nush daca sa o pun ziceti voi , Nino d`angelo... Cravata.... aia... o pun ?? ca vad ca se asculta... |
Am si eu o intrebare :)
De ce nu a bagat nimeni La Familia cu UZZI - Vorbe :?: :!: |
Adrian si Guta - \"Inima de gheata\" = cacat, bleeeeah... :blahblah: :bat: :lemon:
Nino d`angelo... Cravata = idem! |
Santos: imi faci si mie un CD pana vineri?
Sa fie: Mafia - 40 km/h ! Ja` rule - Tha` fast & tha` furious Usher & Ludacris - YEAH Black eyed Peas - Hey mama Ombladon & Raku` - Egali din nastere La Familia cu UZZI - Vorbe P. Diddy - Let's Get Ill (Deep Dish Vocal Mix) Lil` Jon & Elephant Man & Busta` rhymes - get low(un super remix) Ludacris - Act A Fool Taxi 3 (sound track) match nul - eloquence Nerd - Lap Dance (Torque soundtrack). Timbaland & Magoo - One & all Wyclef Jean & Missy Elliot - Party 2 Damascus Ombladon - Cand va umplem de flegme Cypress Hill --===-- TEQUILA SUNRISE PS: si zi-mi cat ma costa. |
santos sa pui si melodia Big Tymers - Get Your Roll On. nu merge sa pun videoclipu[/b]
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:31. |
- Copyright 2026 4Tuning