![]() |
Re: LUMMA Design CLR X 650 - Tuning pentru BMW X6
este un tanculet foarte frumos tunat.....ii sta super bine cu body kitul asta
|
oare mai conteaza 10 leduri la cum arata masina asta ???..........asa credeam si eu
|
Arata mai bine asa.....
|
mda... foarte frumos... nici nu mai arata a X6
|
Daca o arunci in orice campionat de turisme nu-ti dai seama ca e defapt fratele mai mare...:) arata demential o face sa para cu totul alcva decat e :)
|
Quote:
|
criminala....cred ca am gasit masina ideala pt mine, incredibil de tare...!!!!
|
Umpic spre bine, orcum masina din fabrica este o coaja pentru mine , si nu ma refer la firma sau motorizari, ma refer la masina asa cum arata , jalnic :sad:
|
maşina asta, adică BMW x6 în general, îmi aminteşte de renumita Dacie Sport, adică îmi dă acelaşi sentiment, aşa teşită cum e...
|
uite un kit de X6 care imi place si mie.era si timpul....
|
foarte reusti kit-ul chiar cel mai frumos x6 pe care l-am vazut pana acum
|
dupa cum zicea.. numai sa indrazneasca unu sa fac scaune cu leduri.. schimbator.. oglinda volan.. orice... ca incep toti.. tunerii si constructorii sa faca asa ceva
masina arata ireprosabil.. |
led-urile ca led-urile dar eu as avea ceva de obiectat in legatura cu proiectoarele ...acolo e locu lor ?? intr-un coltz :???:....
|
ce iti poti dori mai mult de atat...poate sa nu se termine niciodata rezervele de petrol lol :D :peace:
|
Mai terminati ma cu ledurile , ca se vede ca sunt de calitate si cine le-a pus acolo, tot ala a facut tot kitul asta superb pt masina asta.
Va tot dati importanti ca leduri ... iar leduri.. si aveti la avatare pe masini luminite de toate culorile... Bai oameni buni nu mai fiti ma asa falsi. Fi om si recunoaste ca masina e super cu leduri cu tot. Si " taranii " aia de la Audi, oare de ce tot folosesc leduri la masinile noi.... Offf Se numesc Daytime Running Light si sunt in trend acum. Nu, nu si alea de ti le lipesti ca taranu la faru de la logan, alea nu. Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning