![]() |
Re: Machetele mele-R27kul
wow...carrera GT...:shock:
trebuie sa intre si in colectia mea...curand |
12 Attachment(s)
The new ,Lamborgini Murcielago LP640 -1/24 Maistro and the classic, Bugatti EB110- 1/24 Bburago.
|
inca una care m-a topit (LAMBO LP 640)...pffff mai e si alba...
frumoasa...frumoasa! |
sooper...sooper tari ambele Lambo!!:lol::lol:
|
Quote:
p.s.frumos lambo8) |
Re: Machetele mele - R27kul
Da, super Lambo si am dat pe el doar 30 lei :joy: ,imi pare cel mai aratos din toata colectia mea :-)
|
Nu vreau sa strirbesc eu toata aura asta din jurul LP-ului dar l-am vazut si eu la OMV si nu este o realizare extraordinara.. adica gradul de detalii cu care ne-a obisnuit Maisto. Recunosc acum ca modelul in sine este reusit si nu prea se gaseste acest model la 1/24. Si nu inteleg ce este cu asimetria celor 2 guri de admisie din praguri. daca va uitati la poze veti observa ca pe o parte gura de admisie este mai mare mai colorata cu negru si pe cealalata este doar o fanta. Am dreptate? asa au toate modelele pe care le-am vazut eu pe la vreo 3 benzinarii. Asa este si in realitate?
|
Nu te contrazic,sincer nu m-am uitat atat de atent,cu siguranta o voi face,dar sa nu uitam de ce clasa de machete vorbim,de 30lei bucata :D
Revin :D ,take a look on the internet, the same is the original. |
10 Attachment(s)
Ferrari 550 Maranello ,special pentru ca a fost castigat la un concurs :D si Ferrari F40 primit fara o oglinda ,Bburago 1/24 ambele made in Italy.
|
12 Attachment(s)
Lambo Gallardo Superleggera
1/24 Bburago |
foarte tari machetele!
felicitari pt pasiune! |
Multumesc,e o pasiune care te prinde.... si nici nu-ti dai seama :D
|
Viper-ul este cel mai tare!!!
Dupa ce il termin pe al meu, sa facem un Frendly battle;), sa vedem diferentele dintre o masina stock si una modificata;). Bafta la colectionat!! |
Quote:
nu stiam ca au aparut superelegra de la bburago foarte misto8) esti mulumit de el ca detalii si calitatea vpselei? |
Re: Machetele mele - r27kul
Per ansamblu sunt multumit,dar de cand Bburago e facut la oamenii aia mici si galbeni,atentia pentru detalii lasa de dorit. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning