![]() |
Re: New Beetle in town!
Sa o stapanesti sanatoasa e foarte frumoasa si fuge rau scartaie rotile pane pe a 3-a.
:lol: Mariuse o sa dormi pe pres ha ha ha |
Felicitari si sa o stapanesti sanatoasa...
Poate o sa vad si eu masina:> Te pup si sa aveti grija unul de altul. |
Foarte tare cu jante pe 17! o adevarata comoara! Sa o folosesti sanatoasa si fara evenimente neplacute! Cum zicea cineva, bine ai venit in familia Volkswagen sau VAG :D
|
Quote:
scartaie pentru ca are anvelope de iarna:lol: lasa ca are marius locul asigurat in dreapta...cel putin pe moment:-P |
trebuie neaparat un paintjob ca nu ti se potriveste culoarea asta anoasta
in rest e frumoasa ca stapana;) si sa o stapanesti fara incidente si la cat mai multe modificari |
Sa o stapanesti sanatoasa, fara incidente, drum intins, etc etc.
Sa o uzi, sa ma plimbi, sa ma lasi si pe mine sa fac o tura cu ea sa vad ce si cum. :D Hai, te-am pupat. :) |
nu o sa vada masinuta asta scart in a 3-a in veci, in schimb vede scart pe 1-2 destul de des la ce plecari are ana de la semafor:D sunt curios cand o sa-ti dau corrado daca tot asa o sa pleci cu el de pe loc:D
|
sai grija de brotacel;).....fara incidente neplacute:)
|
-nu stiu de ce zice toata lumea ca e o culoare stearsa...este albastru inchis metalizat(in poze nu era tocmai curata :-P)... oricum o sa aiba parte de schimbari pe parcurs...un paintjob nu m-ar deranja, poate il voi face chiar eu :-)
-scartz in a3a mai greu cum a zis si marius:lol:...dar mai vede ea o liniutza la semafor din cand in cand(cu gagici evident:lol:) |
Sa va oftic putin si sa va zic ca am fost una din primele persoane plimbate cu brotacul, in seara achizitionarii???? :D:D:D
Nu'ti mai zic nimic, eu ti le-am zis prima :))) :* |
sa o stapanesti cu placere,mariuse ai grija de fete bafta;)
|
6 Attachment(s)
thx laure...are grija de noi, fii fara grija :-P
azi l-am pus la treba pe marius, asa ca sa nu stea degeaba...asa ca buburik a primit: - schimbul de ulei: valvoline 10w40 - filtru de ulei - filtru de aer - filtru de benzina. cam atat pentru azi...va urma :-) si cate va poze de la locul cu fapta:lol: |
Sa nu te puna dracu sa faci ce cred io ca vrei sa faci cu clestele ala k ai chill iu:lol::lol::lol:
uite uratii in ultima poza:X:X |
vad ca inca are nr rosii si vroiam sa te intreb daca masina ai achizitionat-o din tara sau din afara?
mult spor la modificat brotacu |
din tara de la un baiat care o adusese de putin timp din germania, am dus-o la service skoda sa o ridice pe elevator si sa puna si testerul pe ea, de unde a iesit super ok.8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning