![]() |
Re: Pasionatii de role :D
Se mai plimba cineva pe role ?
Vad ca nu a mai zis nimeni nimic... Eu am o pereche Rossignol Outlander care nu mai au roti (s-au tocit foarte rau,si nu am gasit altele de schimb) si o pereche de Rollerblade modelul "habarnam" care sunt mai de viteza,au doar 4 roti,da' merg de rup :) Si astea is cam tocite,is deja la al doilea set de roti,trebuie sa vina al 3-lea :) |
eu am o pereche ixor 4 light speed ...da sau cam dus rulmentii ca a intrat apa la ei :(( ..asta este ...e frumos pe role :D
|
mai exista un tip de role: au doar doua roti mari din cauciuc, nu silicon - sunt un fel de role offroad, poti sa mergi cu ele si unde nu e asfalt
parerea mea - nimic nu bate Oxygen la role de strada. Eu am niste Oxygen Breezon de vreo 8 ani - sunt undeva intre role de strada si viteza (adica au 4 roti dar sunt de diametru mare si sasiul este lung). Rotile se tocesc mai greu si au rulmenti de viteza (ca pentru lenesi... ;) )... |
Quote:
Vad ca esti din Ploiesti... Zi repede cand mergem o tura pe la Sala Sporturilor,sau prin parcul de langa gara de vest :D |
Hai ca a dat caldura,care mai iesi cu rolele pe la sala sporturilor ??
Sau si cu bicicleta,ca oricum nu imi sta nimeni in fata :) |
amatori/ amatoare(preferabil :D ) prin bucuresti?
|
eMH: Ploiesti a ramas acolo.. ca e langa sufletul meu, dar nu prea mai stau de mult p-acolo... oricum, app de role, a fost o perioada acum cativa ani, foarte misto, cand ne strangeam la Galerii, faceau baietii ceva trick-uri... acuma, nu prea mai ce si unde sa faci, decat sa te plimbi..
|
Bun,deci cine iese cu rolele pe la sala ? Data si ora,si ma gasiti acolo :D
|
Nu se mai aude nimic pe aici?! Vreau sa vand si eu niste TRS'uri Crem ... ceva cumparatori ?! :rolleyes2
|
Prin Ploiesti iese cineva cu rolele...??
|
Si mie imi plac rolele.:D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning