Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pasionatii de role :D (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/98550-pasionatii-role.html)

eMH 16-01-09 22:16

Re: Pasionatii de role :D

Se mai plimba cineva pe role ?
Vad ca nu a mai zis nimeni nimic...
Eu am o pereche Rossignol Outlander care nu mai au roti (s-au tocit foarte rau,si nu am gasit altele de schimb) si o pereche de Rollerblade modelul "habarnam" care sunt mai de viteza,au doar 4 roti,da' merg de rup :)
Si astea is cam tocite,is deja la al doilea set de roti,trebuie sa vina al 3-lea :)

aleyx_oltcit 01-02-09 09:31

eu am o pereche ixor 4 light speed ...da sau cam dus rulmentii ca a intrat apa la ei :(( ..asta este ...e frumos pe role :D

Khalis 01-02-09 11:38

mai exista un tip de role: au doar doua roti mari din cauciuc, nu silicon - sunt un fel de role offroad, poti sa mergi cu ele si unde nu e asfalt
parerea mea - nimic nu bate Oxygen la role de strada. Eu am niste Oxygen Breezon de vreo 8 ani - sunt undeva intre role de strada si viteza (adica au 4 roti dar sunt de diametru mare si sasiul este lung). Rotile se tocesc mai greu si au rulmenti de viteza (ca pentru lenesi... ;) )...

eMH 01-02-09 11:51

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 2027724)
mai exista un tip de role: au doar doua roti mari din cauciuc, nu silicon - sunt un fel de role offroad, poti sa mergi cu ele si unde nu e asfalt
parerea mea - nimic nu bate Oxygen la role de strada. Eu am niste Oxygen Breezon de vreo 8 ani - sunt undeva intre role de strada si viteza (adica au 4 roti dar sunt de diametru mare si sasiul este lung). Rotile se tocesc mai greu si au rulmenti de viteza (ca pentru lenesi... ;) )...

Vad ca esti din Ploiesti...
Zi repede cand mergem o tura pe la Sala Sporturilor,sau prin parcul de langa gara de vest :D

eMH 03-04-09 03:50

Hai ca a dat caldura,care mai iesi cu rolele pe la sala sporturilor ??
Sau si cu bicicleta,ca oricum nu imi sta nimeni in fata :)

mihai88 03-04-09 23:27

amatori/ amatoare(preferabil :D ) prin bucuresti?

Khalis 07-04-09 11:57

eMH: Ploiesti a ramas acolo.. ca e langa sufletul meu, dar nu prea mai stau de mult p-acolo... oricum, app de role, a fost o perioada acum cativa ani, foarte misto, cand ne strangeam la Galerii, faceau baietii ceva trick-uri... acuma, nu prea mai ce si unde sa faci, decat sa te plimbi..

eMH 07-04-09 13:53

Bun,deci cine iese cu rolele pe la sala ? Data si ora,si ma gasiti acolo :D

ArCaDa 19-05-11 17:56

Nu se mai aude nimic pe aici?! Vreau sa vand si eu niste TRS'uri Crem ... ceva cumparatori ?! :rolleyes2

eMH 21-05-11 22:45

Prin Ploiesti iese cineva cu rolele...??

paulito 17-09-12 19:10

Si mie imi plac rolele.:D

mihai88 25-09-12 18:18

Quote:

Originally Posted by paulito (Post 5177313)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:

Sasha 01-10-12 19:02

Quote:

Originally Posted by paulito (Post 5177313)

si vrei o acadea?

All times are GMT +2. The time now is 10:20.

- Copyright 2026 4Tuning