![]() |
Re: Tuning virtual Oltcit
chiar este frumoasa!:D
altele sa mai vedem!:D |
2 Attachment(s)
Amator :lol:
|
3 Attachment(s)
mici modificari...
|
imi plac mai ales cele a le lui manu_96 xls
as avea si io o intrb !chiar daca am formatat PC si nu mai am photoshop !cum schimbati culoarea masinilor in photoshop:?: ca tot nu imi dau seama:weirdface va rog sa imi spuneti |
Selectezi partile carora vrei sa le schimbi culoarea, ctrl+u si te joci la valori.;)
|
mersii mult de sfat
altii sa vedem care mai sunteti cu tunningul virtual!:d |
2 Attachment(s)
+1:arrow::arrow:
|
oo da arata furios rau!
|
2 Attachment(s)
o sa pun si eu doua poze d'ale mele, insa nu's foarte reusite avand in vedere ca sunt incepator in photoshop.
|
3 Attachment(s)
Primul e Oltcitul meu in viitor :lol: ,iar al 2-lea SYC.
|
salut razvan,zimi si mie in a doua poza cu SYC,cum ai facut sa lasi masina mai jos,ce comanda sau ce trebuie sa dau la photoshop (zimi mai detaliat ca sunt incepator in photoshop):rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Eu nu "lucrez" inca in photoshop,pozele le-am facut intr-un program asemanator, GIMP se numeste.
Ca sa las masina jos am selectat portiunea,am dat copiere la ce am selectat si dupa aia am mutat selectia mai jos pana s-a lasat masina cum am vrut. PS: o poza facuta in graba sa vezi cum trebuie selectat |
frumos ce daca sunteti incepatori , puneti aici sa vedem ce poate face lumea in photoshop! si mai invatam una alta:D ca nici eu nu stiu prea multe :P!
|
Nu am poze stock calumea ca fac eu :):arrow:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning