![]() |
Parerea mea <-(asha k Dshockevo) este k arata belea mai :shock: incet incet te perfectionezi pt k tu ai asha un talent de a demonstra tuturor k nu esti degeaba in Design Team ... Sper sa ne incanti si cu alte lucrari la fel de reusite ...app de cand nu mai dormi ?? :lol: odihneste-te mai omule...... k pe noi ne-ai pus pe ganduri..... (in sensul k este un challenge iti dai seama k o sa incerc si eu :D ) :P
|
Apropo aia a fost parerea mea de mai sus :oops: am comis-o putin :lol:
..... 2 Madskillz :tenisclap |
Re:
Quote:
ce naiba crezi ca nu stiu cu ce lucreaza Motorsport oricum mersi :( :( |
BMWFan nu te-ai jucat GranTurismo :P
Madskilz: arata bine masina doar ca extremitatile la tot ce ai \"desenat\" tu mi se par putin spalacite. Incearca sa selectezi ce lucrezi si sa lucrezi in selectie, atunci selectia te va ajuta sa ai o linie dreapta si clara. In rest super doar la cea cu \"airbrush\" ai uitat ceva pe spoiler :D |
Madskillz: Airbushul este si pe geamuri...
Felicitari!!!!!! :wink: |
fuck them airbrush..nu asta era ideea!..era ideea de brush...adik prag+spoiler.. :D :P
|
madskilz : foarte tare!!ce s-a spus pana acum..poate si jentile ceva mai inchise.studiaza felu in care cade lumina pe imaginea originala si incearca sa transpui aceeasi intensitate a luminii/umbre pe respectivele componenete adaugate de tine.(studiaza partile caroseriei!spre ex la spoiler,inainte de a incepe o adancitura/gaura,exista acea buza pe tot conturu acelui spatiu gol,pe care tu n'o mai ai.incearca sa o redai si vei vedea ca te vei apropia f mult de realitate!)acum legat de design,daca tot ai facut partea de jos a spoilerului de carbon,poate mergea si aceea aripioara a pragului la fel.incepi sa-ti dai seama de adevaratu' potential al ps-ului?!?!bravo!!!
|
bai maskt...cum sa se invarta spinnere`le in poza ? :D ar trebui sa dam volumu mai tare la boxe...sa vedem daca se aude muzica klumea ?
|
Quote:
|
maskt....te`ai suparat pe mine ca am ras de jentzile tale care se invart in poza ? shi d`asta ma iei asha tare ?:D glumeam :D ...o sa tzin cont ...ms ...bafta shi tzie
|
cand cometati ceva in general e bine sa puneti la inceput masina si autorul..k sa se stie..k o sa ne incuracam pe aicea..... :wink: (see my posts) :roll:
|
2 Attachment(s)
va rog frumos comentati si prima masina a mea
:lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
zicetzi ceva shi de asta mika...:D
|
citeste si tu un pic mai sus!!! :roll: :roll:
|