![]() |
Speeder TACI! .....
:lol: abtine-te ! |
ce e cu mine ma?!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sa zic si de clatite pe bdul dacia , pe langa lic cantemir...aaa.. si akolo mai e si o rotiserie.. pui bun p akolo pizza... care sa vina akasa.. am asa... four star pizza , la prima si a3a ,a5a etc pizza comandata primesti una gratis :) pt site adaugati un .ro la nume trentapizza... la fel pt site un .ro jerry's ... nu mai am numere de tel ..help :) |
3274040/4138877 parca :roll: oricum au pizza buna :P
|
ms mult.. cat am cautat p net siteul lor...si nu am gasit nik...10x :wink:
|
Re:
Quote:
|
Constantza
Voiculescu - Pizza Shaworma zodia .. suc , cafele .. baietzii shtiu .... cetate .... ( un fel de club privat ) la bani :)) Mr Nice .. ma bucur k iti place :P .. la privat :)) |
mie nu-mi place la cetate
singurul lucru misto e ca te plimbi cu masina prin parc.......ce ma mai distra drumul ala |
cine sta in Cta ... stie ca Scoica (Restaurant-Pizzerie) e cea mai tare ...
|
Re:
Quote:
mai tii minte mah????cingo erai :lol: |
Mie imi place mancarea la dolce vita......si kfc.....la cetate sucks......la voiculescu blaaaaah 8)
|
Constanta - restauranta-pizza \"LaScoica\" -- cea mai tare !!! merge si la ZODIAC pt cafea da parca prea mult fum ( iarna ) 8)
|
cafea buna era in UNIC,dar mi se pare ca s-a falimentat... :roll:
|
Si eu cand ajung prin Constanta inevitabil mananc la \"LaScoica\". Super pizza... Ah... si broscutele alea testoase sunt criminale :D.
|
este buna mancarea acolo
dar tot mancarea de acasa e pe primu loc,corect? |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:54. |
- Copyright 2026 4Tuning