Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1310 PH-02-RTL (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/98317-dacia-1310-ph-02-rtl.html)

georacer 21-11-08 19:41

13 Attachment(s)
bordul a fost 5 milioane acum 3 ani,plansa de bord a fost vreun milion si la 2 ani am skimbat-o ca sa indoit acul fiind din plastic,cu ce originala a masinii,volanul 1 miliona,s-a investit ceva in ea,are alarma antifurt electronic,inkidere inclusiv portbagaj!!

alexutz la bari nu renuntz,as vrea sa le skimb cu unele din plastic custom,ceva gen coada de randunik sau pus la primele modele de dacia 1300,bine erau din tabla si erau cromate,insa astea am sa le vopsesc argintiu si am sa le pun semnalizare de golf 3 clare,iar sub ele ca suport profil U,cine musca din bara sa simta!!!dacia,e cel mai bun lucru care i s-a intamplat romanului!!!

am mai atasat nijte poze,am iubit mult dacia asta si dasta nici nu am renuntzat la ea!!!nu va pun poze cu viteza max ptk o sa spune-ti k nu e relevant sau nu o sa credeti,multi au spus k masina asta nu exista,multi din ploiesti,unii or sa se simta si or sa sara cu comuri rautaciose,nu-mi pasa,pe voi restul va las sa va imaginati c-am cum fuge!!!pt pasionati dacia din ploiesti propun o intalnire cat de curand,pt a ne admira batranele doamne a mai skimba impresii,sfaturi!!!

poze de azi,cu starea actuala a masinii:

alecsutz03 22-11-08 07:08

Re: Dacia 1310 PH-02-RTL

Quote:

Originally Posted by georacer (Post 1878955)
alexutz la bari nu renuntz,as vrea sa le skimb cu unele din plastic custom,ceva gen coada de randunik sau pus la primele modele de dacia 1300,bine erau din tabla si erau cromate,insa astea am sa le vopsesc argintiu si am sa le pun semnalizare de golf 3 clare,iar sub ele ca suport profil U,cine musca din bara sa simta!!!dacia,e cel mai bun lucru care i s-a intamplat romanului!!!

fiecare cu gusturile lui:rolleyes2...cu manerele alea..cel mai bn da barile de TLX cromate;)..dar ai de cautat..nustiu daca mi gasesti in stare buna:sad:bft in continoare cu masina;)

Alex30 30-11-08 13:17

Quote:

Originally Posted by georacer (Post 1879001)
am mai atasat nijte poze,am iubit mult dacia asta si dasta nici nu am renuntzat la ea!!!nu va pun poze cu viteza max ptk o sa spune-ti k nu e relevant sau nu o sa credeti,multi au spus k masina asta nu exista,multi din ploiesti,unii or sa se simta si or sa sara cu comuri rautaciose,nu-mi pasa,pe voi restul va las sa va imaginati c-am cum fuge!!!pt pasionati dacia din ploiesti propun o intalnire cat de curand,pt a ne admira batranele doamne a mai skimba impresii,sfaturi!!!

M-ai facut curios...pune poze cu viteza maxima chiar daca nu crede lumea nu ii baga in seama. Frumoas masina bafta cu ea in continuare

georacer 30-11-08 21:36

viteza atinsa pe campina ploiesti,la 3 dimineatza!!masina era la max,se c-am zbatea dasta ma gandesc la nijte jante noi si o cutie!!

tomita 01-01-09 09:53

stai cumva pe republicii?la magazinu ala monza?mereu iti vedeam masina acolo,si o admiram mereu

georacer 01-01-09 12:26

nu mi-a fost si nici nu o sa-mi fie vreodata rusine cu dacia mea!!! lucrez la monza daia vedeai masina acolo!!! si o sa o revezi cat de curand ca e gata!!!! sal si respect dacia!!!

georacer 02-01-09 19:47

3 Attachment(s)
Am probleme cu batrana dacie,sta mai sus de fatza acum si nu inteleg de ce???sau relaxat oare arcurile prea mult??/o sa pun o poza cum era in vara,acum sta cu 5 cm mai sus,e practic mai inalta de fatza,ca de spate!!! astept sfaturi,din poze se vede k era invers inainte!!

AlexRo 13-01-09 23:04

puneo pe burta ca e prea cocotzata :X in rest bafta cu ea

georacer 26-02-09 23:03

4 Attachment(s)
accidentul e uitat de mult,masina e ok acum!!intre timp am intervenit pe la motor ...alta volanta un kitt de ambreaj mai bun si altele...:-P e greu cand vezi masina bucatzele... dar sa vedeti rezultatul ;)

All times are GMT +2. The time now is 03:01.

- Copyright 2026 4Tuning