![]() |
Re: Premieră la Porsche: Cayenne cu motor Diesel
Degeaba va plangeti ca "s-a dus la naiba si Porsche" ptr ca pana un alta, cei care chiar cumpara masinile celor din Stuttgart sunt de alta parere si dovada sunt vanzarile bune ale marcii!! Mai spuneti o firma in ziua de azi care "este ce a fost"........California va arata a Ferrari(si aici tin sa precizez ca sunt fan Ferrari ca sa nu se zica de vorbit aiurea-desi mai mult ca sigur ca se va sari cu drujba pe mine dupa postul asta), Lambo e un Audi extrem, scormoniti la toate brandurile auto si veti gasi cate ceva........toti se adapteaza vremurilor ptr ca altcumva nu ar supravietui!! Mie mi se par multe posturi de aici ca si pe alte threaduri......chiar a fost acum ceva timp unul cu Schumacher cand "a distrus" un 430 Scuderia......majoritatea erau indignati de cum a putut dobitocul ala sa distruga asa o masina :lol:....sunt curios ce injuraturi vor urma acuma :twisted:!!
|
Sincer, pt un SUV e mai indicat sa ai un motor diesel..asa ca mi se pare ok sa poti avea si optiunea asta. Poate unii dintre noi am folosi porschele asta si pe teren accidentat unde cuplul mare la turatii joase e mana cereasca.
|
:sad:....a 2a greseala a celor de la porsche prima a fost ca s-au apucat sa faca SUV-uri. nu zic ca arata urat ba din contra dar.....inteleg ca au facut SUV dar acu ca au dat-o p motorina ... s-au stricat ...mai au sa faca 911 pe motorina si gata :sad:
|
Bravo lor un lucru de laudat, sunt multi adepti porsche dar care nu sunt adepti ai consumurilor de carburant fascinante:lol:
|
scopul scuza mijloacele.... porsche vrea sa aiba vanzari... oamenii vor masini frumoase care sa consume putin... asa se impaca si capra si varza...
|
Cardasia cu VW da roade .... manele.
|
daps....consumul e f bun,a venit si timpul lor sa aibe un diesel.C'est la vie!
|
pfff... un porsche ce va face ca un tractor si va scoate fum negru...
|
Quote:
|
intr'adevar... Porsche tot timpul a spus ca dorea sa scoata un mixt de 5.5....... Porsche Diesel?... Bai... Ca Porsche Cayenne(ala simplu de 3.2 si 250 CP) era practic un Touareg cu alte haine si era o chestiune de gust/bani am inteles... dar cred ca Ferry Porsche se invarte acum in mormant cand vede ce au hotarat istetii astia... Lambo pe cand un Diesel.. Ferrari pe cand un Diesel... asteptam si noul Saleen pe GPL in ordinea asta de idei ... :omfg:
|
Quote:
|
Chiar, ma fratilor, bine ziceti, acuma mi-am dat si eu seama ca pentru unii este mai bun un logan pe benzina decat un Cayenne diesel. Ce figuri avem pe cap, mai,mai. Astia care ziceti ca sunteti fan Porsche, asa respectati deciziile lor? Sau vreti sa spuneti ca atata coloana vertebrala aveti incat cum un brand la care tineti face o schimbare deja-l rastigniti.Terminati , va rog cu cliseele astea de "diesel, fum negru, croncanit si bla bla". Traim intr-o tara in care sunt 10 Porsche-uri si ne dam mari experti ca stim ce inseamna si cum merg masinile astea. Da' un diesel de 3000 cum zicem noi ca intalnim la tot pasul de la audi pun pariu ca nici 5% dintre noi nu au vazut cum merge, ce sa mai zic de condus. Eu am zis ca motorul asta nu-i de Cayenne, ca puteau sa-i dea un upgrade etc, da' de aici si pana a ne da aere de miliardari ce-si permit motoare de 4-6000 de cmc mai este, mai ales din moment ce motorul asta chiar este f bun, deci ceea ce spuneti nu este fondat. Ca nu se potriveste cu marca, e altceva, un fan adevarat ar fi inteles: Cu ce ma deranjeaza pe mine ca Porsche pe un mdel pune motor diesel? Asta inseamna ca nu mai merge bine Carrera GT? sau 911 Turbo, sau, GT3, sau GT2? De ce nu intelegem ca brand-ul a mai adaugat ceva, nu ca "a stricat firma". Este Cayenne diesel, nu va place , nu cumparati. Va ramane turbo, sa-l conduceti pe drumurile din Romania, ca avem o droaie de autostrazi, sau luati-va v8 daca va incalzeste cu ceva, ca merge ca v6-le diesel si consuma dublu. Deci... as sfatui pr multi sa se gandeasca bine bine inainte sa posteze sau sa fie atenti sa nu para de snobi. Apoi, Porsche au vrut sa puna 4,2TDI pe cayenne si si-au dat seama ca este prea mare si masina nu ar fi rezultat destul de echilibrata-ceea ce inseamna ca spiritul Porsche nu a fost uitat. In ceea ce priveste consumul , ca ex. 911 turbo a fost una din cele mai economicoase supersportive dintotdeauna, asa ca sa vedem ca eu fost intotdeauna sensibili la "environmental issues". Banuiesc ca si R8 V12 TDI o sa fie nasol, nu? Noi trebuie sa intelegem ca diselul este mult prea peformant in zilele astea pt a fi dat uitarii, am vazut minuni mai mari decat diesel pe masina sportiva; companii multinationale, o planeta intreaga merge de cateva decenii pe linia diesel-ului si s-au investit miliarde si miliarde ca sa ajunga la performantele din ziua de astazi ca noi sa sustinem ca acum 25 de ani ca sunt "afumate" sau "tractoare". Deci,chiar pe ideea asta asteptam cu totii, cred, un TDI de vreo 300 d cai pe Cayenne in locul astuia, macar pe viitor.
|
Voi sunteti fan porchse si conduceti dacii cu motor de 1.4 si vorbiti de un 3.0 diesel care e oricum mai perfomant decat cel intalnit pe audi... ce figuri mai au unii pe cap... pe aici trebuie sa vorbeasca propietarii de porchse de au 2, 3 masini ce parerea au despre asa ceva...
Ca si colegul de mai sus... motoarele TDI sunt mai performante decat cele pe benzina de mult timp... si preformantele + consumul il recomanda fata de benzina... ce daca ai o masina pe benzina arati ca ai bani sau cum ? inseamna ca un porchse diesel poate sa isi ia orice amarat. |
:lol::lol: am ajuns sa o vad si pe asta viitorul suna bine in materie de surprize
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:18. |
- Copyright 2026 4Tuning