![]() |
Re: E85 - Z4
eu am ajuns la concluzia ca in loc de hardtop pt iarna mai bine dau banii pe un cielo sau ceva similar, pe care sa-l bushesc cand e zapada si sa nu-mi para rau... sub 2000 de euro nu prea am gasit hard, nici pe ebay... :(
|
:D culmea culmilor, de vreo saptamana imi intra perfect in viteza I, fara sa mai agatze... s-a reparat singura?! e adevarat ca masina o am de maxim o luna si a stat mult pe dreapta, cam 8 luni, poate fi asta o cauza functionarii defectuase a cutiei sau angrenajului?!
|
hmm...valva CDV...cu ce se ocupa ea?! am gasit la americani asta: http://www.z4-forum.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=1156
au schimbat-o cu una mai larga... cica e destul de populara miscarea asta..totusi la ce ajuta?! |
un service bun, care sa se priceapa la bmw prin moldova, unde gasesc?... in iasi trado sunt varza, bacau poate?!
|
Quote:
|
runflat sau nu?!
:) mi-am luat jante pe 17, un model care mie imi place foarte mult, gen turbina... jantele sunt cele originale, luate de pe un z4 din germania... le-am dat pe ale mele la schimb si diferenta... din pacate tipul care le-a vandut, unul din bacau, n-a fost in totalitate corect si am constatat ca am o boalfa mare pe interior lateral, unde e armatura la runflat, nu stiam ca poate face boalfa aia acolo...
eh, asta e... acum ma gandesc sa n-aiba jantele ceva, desi le-am verificat amanuntit, bine, cat de amanuntit poate un amator, nu-s strambe, nu-s lovite... altceva vreau sa va intreb eu de fapt, pot pune anvelope normale pe spate, cu greutate mai mica? si sa las runflat numai pe fata? influenteaza cu ceva comportamentul masinii???! |
ce e aia boalfa ?
|
:))pai asa m-am invatzat sa-i spun unei umflaturi anormale a cauciucului...
|
1 Attachment(s)
a primit jante :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning