![]() |
Re: VW Scirocco 2.0 TSI "Need for Speed Undercover"
va dati seama ce face un motor 2.0 TSI pe o masinuta ca asta????? si...in legatura cu jocul e putin mai bn decat prostreet si mult mai prost decat mostwanted:cry::cry::cry:
|
parerea mea ca e cat de cat frumoasa nici chiar urata .... e cum e jocul najpa grafica si sunetu si mijto ce se intampla in el ...
|
hhhmmmm nmk special dar la motor na facut nmk nici ma car un cip vorba la aia de mai sus marketing
|
mashina arata bestial dar sincer jocul lasa mult de dorit...cred k e cel mai prost de nfs...cat despre mashina chiar nu am ce sareprosez...prea tare :D :peace:
|
In primul rand masina este colantata si asta nu da bine deloc, se vede ca a fost treaba in graba. Masina a avut un tuning de maxim 2000 euro ceea ce mi se pare aiurea.
|
Super masina...Scirocco "Need for Speed Undercover"(puteau sa nu-l accesorizeze cu jocuri') era mai fain,in rest jante negre pe 19 inci(Pirelli PZero 235/35 ZR19) sunt de mare exceptie si body kit-ul este ok...intr-un cuvant noul Scirocco e marfa...o noua reusita a marci VW...
|
Plasma aia e buna mai mult pt o sufragerie decat pt un portbagaj (cu tot cu playstation). Credeam ca s-a mai saturat lumea de treburi dastea...
|
pana la urma...eu m-as sacrifica... :)
|
as vrea sa ma joc cu masina asta, asta pt k noul nfs e foarte slab...
|
frumoasa masina... fata de joc care nu prea e la asteptarile noastre sau ma rog ale mele...
pacat ca are subiect dar grafica si altele... dezamagitoare |
arata binisor .. nu imi plac stopurile de tuareg .. arata oribil .. la interior mi se pare cam tiganeala ce au facut acolo cu mocheta si pfl .. jenant .. se putea face ceva calumea cu fibra de carbon .. si pe afara se putea face ceva mai spectaculos .. adica un wide-body-kit ceva ...
|
era loc de mai bn
|
ASTEPTAM Loganul NFS Undercover, pictat cu peisaje din Ferentari, cu care sa se plimbe basescu.
|
nu e cine stie ce .... cred ca mai mult au vrut sa faca reclama ....
|
Frumusica da la interior chiar nu impresioneaza cu nimica,parerea mea ca puteau face un tuning serios la interior daca chiar vroiau sa arate ceva
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning