![]() |
Re:
Quote:
sau daca nu...s-ar rupe in primele gropi...ar ramane suspendate :lol: |
Re: Porsche 911 Carrera S - Police Car
io zic ca o masina deasta la politia romana ar fi un cadou pt popor defapt..daca ar parca-o in fatza la vreun fast-food..pana se face un kebab sigur o lasa romanashii nostri pe butuci si fara oglinzi, girofar, casetofon, statie, radar si eventual si un carpati uitat prin masina ;)
|
wow,foarte nasol cu asa ceva dupa tine.imi plac pragurile si gentile
|
O masina numai buna pt a opri multi vitezomani.Dar la noi, ar ramane in gropi.
|
de porsche: uau...... nu-mi doresc sa ma urmareasca asa ceva...... mi-ar da rushini cu lgnul meu :((
de lambo: la fel ca mai sus..... de loganurile noastre de politie: am vazut sambata cum un logan de pol tracta un vento tot de pol.... mai tre sa mai zic ceva? (in afara de scuze ptr off) |
Hai ma ca si politia noastra au cevebrele Passat-uri V6. Nu aveti idee cum merg alea...atat ca "soferii" lor le conduc cu morcovul infipt adanc...
|
nu as vrea sa ma urmareasca un porsche de politie :lol:
|
marpha masinutele astea da nu toti curcanii au coaie sa le apese la maxim :|
|
ar fi buna una si in roamnia, poate vin urmaritii generali la sectie d buna voie,sa o admire, k o asa masina, sigur e atractie nationala:D:shock:
|
daca ne baga si noua dastea sigur trec pe rosu sa ma duca si pe mine cu ea pana la sectie :D
|
nupp..lasa loganu la noi..asta e masina de baza la noi..niste facaturi...cu care nu poti sa priniz nici un infractor..nu va suparati posesori de logan:D ...dar alora care le-a luat biciclete aia de la tara..a?misto..:rolleyes2
|
Daca ar fi sa primim si noi cadou una d`asta :-)) ar fi scoasa doar la parada de 1 DECEMBRIE ;-))) !! La noi si Passat`urile alea V6 .. care cik "papa din asfalt" stau mai mult prin garaje .. si cand ies .. sunt conduse de comandati/suprainspectori/copii de generali .. sau cine stie ce MARE de prin Politie .. ONTOPIC : WwoOowW :oops: Vreau Si Eu O Masinutza De Asta 8) Ma Multumesc Si Sa Nu Aibe Sirena Si Sa Nu Scrie "POLITZEI" Pe Ea :D
|
ce mi-ar place sa ma urmareasca asa o masina.... nu aveti voi idee
|
interesant .Exista lege ceva in romania in care sa nu ai voie sa iti vopsesti masina in culorile unor politii de afara?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
- Copyright 2026 4Tuning