Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   AutoSock - alternativa la lanturi si anvelope de iarna (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/9805-autosock-alternativa-lanturi-anvelope-iarna.html)

turbojack 11-02-06 14:35

Re:

[quote=\"Psycho\"]un cauciuc bun sa shtii k face diferentza .. am constatat`o .. anul acesta ...

cauciucul face totul.
Dau pe spate cind vad pe cei cu off-road de marca ,aici incluzind X3,X5,ML,Cherokee etc.ca intra in iarna cu gume de vara,in special cu modelul ala cu striuri inguste in V.L-am vazut pe unul de asta cu X5 care pe zapada de 10 cm nu era in stare sa miste masina de pe loc. :twisted:
Din pacate cele cu cuie sint interzise,si in plus le gaseti f. greu.
Lanturi cu care sa rulezi cu 90-100 am probat eu intr-o iarna.Comfectie rigida de lanturi in romburi dese pe suprafata de rulare,adica fara elemente elastice de intindere,montate cit mai strins posibil pe cauciucul desumflat,dupa care se umfla.Eventual se poate face si o echilibrare a rotilor.Dezavantajul este ca trebuie schimbate rotile,deci rentabile doar daca stii ca vei face doar drum pe zapada,gheata.Dar sint fantastice asa.
Modelul asta insa cu ochiuri mult mai mari ale zalelor am probat si pe noroi.Va spun ca e o diferenta enorma comparativ cu orice tip de cauciuc gol.

dexter_20 27-02-06 16:29

astea vin bine pe un trabant, nu pe ceva mishto

Johnny_C 27-02-06 17:47

Se fac praf la prima portiune de asfalt, si la noi, nu gasesti numai gheata, ca nu stam toti la Brasov, Sibiu sau pe Flamaropol...
Nu-s de Romania...

mae 20-03-07 13:30

Re: AutoSock - alternativa la lanturi si anvelope de iarna

mai bine iei ciorap de la piatza si gata cu smecheria.

adevaru ca se omntaza usor dar atat. or fi bunepe zapada intarita cape zapada mare tot nu cred ca fac mare lucru

moise 04-04-07 22:16

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 305141)
Eu unul sunt de parere ca daca ti le permiti nu strica sa le tii in portbagaj , te-a prins undeva iarna pac le-ai pus...si de asemenea cand te vezi in mijlocul pustietatii nu cred ca mai faci fitze ca arata nu stiu cum...cand ai nametzi in jurul tau...

subscriu :dance:

F.R.Sonic 06-04-07 08:58

Soseta asta e mult mai practica decat lanturile...poate nu la fel de eficienta dar totusi ajuta mult.

RA_2fast4u 08-04-07 17:54

Cam old topicul dar fie...

Cred ca multi ati inteles gresit menirea acestor "prezervative"! nu ideea e nu te trezesti la prima ninsoare le montezi pe masina si hopa topa pana in primavara nu le mai dai jos si esti bengos ca nu il mai saluti pe nea gigi de la vulcanizare... ideea e ca le ti in portbagaj si iarna candva te trezesti cu ditamai zapada si ramai blocat pe undeva... lanturile iti iau mult sa le pui si + mai ocupa ceva spatiu incomde bla bla bla.. chestiile astea le scoti din porbagaj le pui usurel pe roata si dupa ce scapi din incurcatura le scoti... cam asata am inteles eu din ce zici uratii aia pe acolo

gavrila 09-06-07 18:28

si...botosheii sunt cu shiret sau cu arici :P

alex-mishu 03-10-07 08:48

Quote:

Originally Posted by TheMadMan (Post 248004)
doamne ce porcarii...raman la cauciucurile mele de iarna...

Bine gandit!!!!:D

All times are GMT +2. The time now is 07:19.

- Copyright 2026 4Tuning