Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce parere avetzi de tuningu din Romania in com. cu celelalte (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/98-parere-avetzi-tuningu-romania-com-celelalte.html)

Gabi 25-10-03 13:39

Sebi: am vorbit cu cineva despre asta... si ar fi o idee buna ( daca s-ar si concretiza ).
In afara, saloanele de tuning sunt destul de frecvente. De ce nu ar fi si la noi? Cred ca avem ce arata, nu?

Principalul motiv pentru care nu s-a organizat niciunul pana acum cred ca este partea materiala, sponsorii... Daca acestia ar fi interesati, sunt sigur ca si un salon de tuning ar exista.

Anonymous 03-11-03 13:13

Quote:

Originally Posted by \"rocker_no\"
daca statu nu ofera ce trebuie... si nivelul de trai e scazut fata de alte tari

abia astept sa vad cum in 2007 bulgarii intra in U.E. si noi stam si ne uitam :cry:

Asa si ? Cine te obliga sa stai pe aici ? De ce nu aplici pentru cetatenia bulgara ?

tekno 03-11-03 14:18

cin p*** e curios de UE ca eu sincer nu sunt in momentu asta al vietzii.. daca e forum cu amshini sa se vorbeasca de mashini...

sebastian buna ideea cu salonu'... sper sa reeuishesc shi eu sa vin macar la asha ceva... K_gula zicea ceva de nishte fluturashi... poate mi trimite shi el anu asta... ar trebui sa se faca ceva fluturashi shi cu salonu... daca imi trimitetzi aici yo o sa le las pe la parbrize la mashinile modifficat shi eventual un nr de tel... sigur se gasesc ceva doritori pe la cj care sa vina...

Anonymous 03-11-03 16:23

:oops: scuze am uitat! ma revansez maine ma duc sa trag niste xeroxuri!

pimp_lex 03-11-03 18:44

Re: LEGAL RACING

Quote:

Originally Posted by \"sebastian\"

Avem in plan sa organizam un salon al masinilor tunate urmat de o intalnire, nu am stabilit inca locatia si perioada dar e posibil sa o facem doar la anu.

bravo, idea este super, sper sa si tina la oameni, va trebui mult mediatizata ca sa se afle si sper ca sa vina oameni din toata tara.......

tekno 03-11-03 21:32

Quote:

Originally Posted by \"K_gula\"
:oops: scuze am uitat! ma revansez maine ma duc sa trag niste xeroxuri!

np... le ashtept....

Anonymous 13-11-03 23:19

LEGAL RACING 15.11.2003(ultima etapa de viteza pe acest an)

1 Attachment(s)
Sambata

RoSonic 17-11-03 22:08

s-a facut asta vara ceva de genu asta.
o caravana pe litoral, si au fost destul de multe masini.

deci, primul pas a fost facut.

Gabi 18-11-03 09:37

Din cate-mi aduc aminte, anu' trecut de 1 mai ( parca ) a fost o caravana tuning organizata de C & C... Au mers de la Bucuresti la Constanta. Sper sa nu ma insel :)

tekno 18-11-03 19:45

hmmm... oare de ce nu am auzit de ea decat pe forum... pe alt topic pe undeva....

Insanity 02-12-03 00:28

Idee

E salon de tuning la Essen Saptamana asta, tare mult as vrea sa fac rost de niste poze de akolo am nevoie de ceva inedit pt masina mea, nu vreau sa arate ca celelalte masini cu tuning. Am un Mitsubishi Carisma si am vazut cateva exemplare prin tara cu tuning pe ele care semanau intre ele: acelasi eleron barile asemanatoare.. jentile erau diferite :cry:

tekno 02-12-03 15:16

pai da shi tuh un search in google, vezi cate modele de kituri o sa gaseshti :)

Anonymous 04-12-03 23:49

Re: Idee

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"
E salon de tuning la Essen Saptamana asta, tare mult as vrea sa fac rost de niste poze de akolo am nevoie de ceva inedit pt masina mea, nu vreau sa arate ca celelalte masini cu tuning. Am un Mitsubishi Carisma si am vazut cateva exemplare prin tara cu tuning pe ele care semanau intre ele: acelasi eleron barile asemanatoare.. jentile er
au diferite :cry:

vezi pe www.supercar.net
sunt ceva poze de la salon

tekno 05-12-03 17:00

sau... http://www.essenmotorshow.de !!!

Anonymous 11-12-03 20:45

hai sa organizam un miting demonstrativ la ploiesti, pe aerodromul de la strejnic..... e destul loc, iar pe comandantul de acolo il cunosc f f bine, e prieten de-al meu...
da-ti un mai shi vedem cum facem: [email protected] :!: :!: :!: :!: :!: :!:

All times are GMT +2. The time now is 19:53.

- Copyright 2026 4Tuning