![]() |
Re: Machetele mele - MR.STILO
Cat de tari sunt machetele tale!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
extraordinar Peugeot-ul, foarte bine lucrat!!!Felicitari...
|
6 Attachment(s)
salutare tuturor!va prezint un proiect care mi-a luat vreo jum de an,pt ca am stricat vreo 2 variante,inclusiv vopsire si am optat la forma actuala:fata de 9ff si spate Gemballa,biturbo[cum se poate vedea],dublu intercooler,eleron carbon,int rosu,mocheta orig.,jante 19"inel aluminiu nat.,750CP,etc.
|
da...:shock:
eleronul face toata masina! frumos! |
prea tare:shock::D
|
wow
esti un super artist ai pus niste detalii de parca ar fi un cmc! eleronul e bestial e facut de tine? si carbonul de pe eleron e autocolant? bafta in continuare bravo |
Da,eleronul e facut de mine,grila am folosit-o de la un model de plastic,iar gurile de aer si eleronul le-am facut eu.
Carbonul este facut pe calculator de mine [scara 1/18] si scos la imprimanta pe foaie a4 autocolanta. |
6 Attachment(s)
una dintre primele machete e acest Diablo bburago 1/18,care a devenit un GTR.Am modificat capota motor,toata partea frontala,priza de aer pe capota,alt eleron,tobe si cel mai important interior din piele naturala(alcantara in tonul masinii si negru).
|
wow
extraordinar n-am cuvinte culoare marfa rau bravo!!!!!!! |
de mult nu mi-am mai clatit ochii:P imi place cum lucrezi:)mai ales la interioare,frumos!:)
multa bafta si spor la lucru in continuare;) |
da, da frumos rau Lambo!
ar merge totusi oglinzile vopsite negu (cunoscatorii stiu) |
6 Attachment(s)
Vreau sa va spun ca toate machetele sunt vopsite si lacuite cu Standox auto.
New Beetle RS are o culoare alb perlat mov-auriu,xenon,stopuri si spoturi pe chesonul audio.Are linie sport,scaune de Z3M,interior mochetat,racing look,trapa rezervor aluminiu,tobe,etc. |
de unde ai scaunele domnu'...? :lol:
frumos...in ianuarie am sa prezint si eu rivalul! |
Edi..ce cauta remorca ta in spate acolo!? :)
|
Imi place ca lucrezi la detalii, ai grija si nu te grabesti sa termini o macheta . Bravo!:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:51. |
- Copyright 2026 4Tuning