![]() |
Re: Dacia PTM
a fost inlocuita aripa nu?
|
da a inlocuit aripa,flapsu si mijlocu bari si stopu:-) restu lea indreptat:???:(traseu toba,colt capota porbagaj,si rama aia la stop)
da de atunci cam greu cu deschiderea din exterior a usi in spate:x ,oricum la primavara scot clapetele pe spate8);) |
ei bine....inca astept pareri si sfaturi despre ce iasi mai putea face;)
|
ai putea sa renunti la ideea cu kit de fibra si alte nebunii si sa o faci tehnic sa se prezinte ireprosabil adica pivoti,bucse,bielete,directie,motor....
si daca vrei si un pic de tuning laso mai jos..... |
Quote:
|
deocamdata esti pe drumu cel bun, dar daca ai face ce a zis Speed4U ar fi si mai ok.Sa o stapanesti sanatos si fara alte incidente.Succes cu proiectu.
|
de pe nova.....
si amortizoare nu stiu da parca de aro 10.....sau mai bine le intaresti pe astea ale tale...... |
da pe fata amortizoarele de aro10 sunt cele mai bune/arcuri nu stiu sigur am auzit ceva de nova ,nu sunt sigur ;)bafta
|
citeam mai devreme ca pe spate merg numai amortizoarele intarite..da nustiu cat rezista amortizoarele alea....so gasi la magazine deja intarite:-??
|
nu se gasesc le faci la cineva care stie si alea de aro10 sunt pentru fata cu tija mai scurta !
|
e bn de stiut ca acum si asa vine frigu la primavara pun ideile in aplicare;)
|
Mijto masina ... e impecabila ... pacat de accident .... si prea bun panu de viitor , da renuntza la chestia cu carbonu .... :(
|
Quote:
|
zilele astea imi pun oglinzile de ursuletz...maine dimineatza ma duc sa mi le iau:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning