![]() |
Re: Machetele mele - ciuca2
3 Attachment(s)
O alta macheta poate nu prea reusita.O am de mai demult si nu se mai intelege firma.Pacat ca este intr-o mare proportie din plastic.
>Marca:Fiat Ducato >Scara 1/39 |
tare
foarte misto asta imi place |
Quote:
|
da
n-am mai vazut si unchiul meu se ocupa cu dube dinastea si le cunosc fiecare particica imi place |
5 Attachment(s)
Dupa o lunga absenta revin cu inca o macheta.Spre rusinea mea nu cunosc date despre ea pentru ca nu scrie nimic pe ea.Oricum este o scara apropiata
de 1/18. Si va voi mai prezenta o "scara a magarului" de la mic la mare.Primele doua masinute nici nu se observa pentru ca sunt minuscule,au cate 3cm fiecare. |
3 Attachment(s)
Am sa va prezint mica mea masinuta.Are doar 2,97cm.Am pus si o cutie de chibrituri ca sa va dati seama cat este de minuscula.O sa va mai prezint alta data micile mele masini.
|
E de la kinder? Eu am din astea o tona! :)
|
9 Attachment(s)
Nu este de la kinder.Cand am fost mic un unchi mi-a adus din Luxemburg un set de masinute din astea,cred ca erau 30,dar le-am pierdut sau le-am rupt.
Am mai gasit inca o masinuta din set. + parcul meu auto de masini scara 1/83. |
3 Attachment(s)
Din categoria machetelor mici revin cu cateva prezentari.Scuzati calitatea imaginilor.
.Ford Bronco (a fost modificat de mine,l-am facut camioneta) .Majorette |
Deja nu mai vorbim de machete, mai ales masina aia de pompieri care n-are nicio treaba cu scara 1/18.
|
In curand cred ca vor incepe sa fie prezentate si papusi Barbie
|
Nu vreau sa te superi dar fa te rog o diferenta intre machete si jucarii. Spre final tu ai prezentat numai jucarii.
Masinute din plastic precum masina de pompieri aveam cand eram soarec si ma jucam pe afara cu ceilalti copii iar acum o gasesti la raionul de jucarii cu specificatia +3... |
Quote:
|
Ok acum va inteleg pe amandoi.Da asa este aveti dreptate.Am sa ma conformez regulilor.
|
4 Attachment(s)
Am achizitionat astazi prima mea macheta de motocicleta.Scuzati Calitatea pozelor.
Harley Davidson XL1200 Scara:1:18 |
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning