![]() |
Re: Tecuceni
merci:),au si ei e30 in ana in an in scoate in oras,lasa ca peste 2 luni imi iau masina sa vedem atuncea cine o are "mai mare",horse power
|
Quote:
eu nu am treaba cu tecuciul dar am prieteni si deranjezi cu afrimati de genul ,,au ei e30 ,, e munca lor trebuie respectata pentru ca au intelegi ? nu te supara |
no ofence sorry daca cineva s-a simtit jicnit
|
"mai mare",horse power ......................care? 46kw?
asa e ...fiecare cu ce are. jigniti nu ne simtim, ca nu avem motiv. a fost o simpla nedumerire vis-a-vis de legatura tuningului cu acel portbagaj, si de umflatul in pene cu deschisul gustului ptr leduri. daca exista frustrari si ambitii de astea...sorry...mii de scuze. multa bafta in implinirea viselor. |
Quote:
- nu muncim cu e30, muncim la e30 si nu avem nici e93. - de unde stii care sunt banii nostri si cat muncim ptr ei? presupunerea e deranjanta. poate ca a fost rautaciosa remarca vis-a-vis de masina baiatului. am 14 ani de mers in dacie. dar nici pe departe atat de rautaciosa ca remarca ta si supozitiile tale vis-a-vis de munca, banii, pasiunea noastra. |
Daca nu va luati la bataie nu rezolvati nimic :D
P.S. : Avion frate dacia aia nu alta.. :lol: :lol: |
10 Attachment(s)
citeva poze cu ursii din tecuci
|
misto,incet incet ne miscam si noi.... frumoase masini cea rosie e misto tare are un sunet superb:twisted:
|
4 Attachment(s)
si una doua de la mine
|
6 Attachment(s)
my angel:X 1,7 cdti 101 hp
noua achizitie |
"lasa ca peste 2 luni imi iau masina sa vedem atuncea cine o are "mai mare",horse power"
pana la urma mai mare a insemnat caravan....bv tie sa o stapanasti sanatos. dar...tot nu a fost frumos din partea ta. sanatate! |
Quote:
|
Quote:
|
asa e...destul de bine......poate ptr un nene de 65 de ani la pensie si la andropauza.
|
suntem 3 tampiti care vb aici degeaba ........ tecuceni groazei si restul covrigi cu sare si banel neculita
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning