![]() |
Re:
pune frate o cutie de Renault fuego
Quote:
|
Cum zice RCarlos :lol: eu am cutie de r. fuego in 5 tr. si mere super bine
|
Re: ce MOTOR merge pe DACIE 1310 de pe ce masini
o modifikre cum spune HotWheels ...cam cat ar costa.....asa ...aprozximativ???
|
Quote:
|
Stie cineva de unde pot face rost o punte de Renault Fuego ? ? ? plssss
|
io zic ca dak ai un motor de dacie 1310 si ii faci mici modif.(asta dak te pricepi)CREDE-ma!!o sa fuga!!
|
Eu zic satzi pui un v8 ...
|
eu stiu pe cineva care a pus motorul de pe R5 turbo de 140 caluti stock....si rupe norma. si nu a ranforsat sasiul....
|
are 108 115 sau 120, dar erai "pe aproape"
|
potzi sai pui un motor d alfa romeo 146 1.6TS 120 cp la kre ii aduci modifikri shi o sai dai in goarna.....
|
vreau sa pun cateva intrebari...1 pt un motor de golf 2 pe o scare de la 1-10 cat de mult trebuie sa modific...2 trebuie sa pun si cutie de golf 2 sau merge si cea d p dacie...(ceea ce nu prea cred...dar sa fiu sigur) 3 dk i-mi fac eu modificarile si tot o sa trec rar-ul sau trebuie sa ma duc neaparat la un mecanic "autorizat" sau ce-o mai fii el si 4...pt cei ce au fac mod...va rog un pm cu pretul...cat va costat...sau dk stiti pe cnv care a fak va rog sa-mi spuneti...P.S. astept sa fiti si voi binevoitori...si sa nu va mai uitati la varsta...k peste 4 luni fac 18...bani...se rezolva...doar ajutorul vostru i-mi trebuie...multumesc
|
m-am interesat eu la RAR in c conditii poti sa-mi schimb motoru la dacie. am intrebat la omologari artizanale in voluntari, si mi-au dat in cap. dc schimb motoru cu unu la fel sau 1.6 d dacie sau un renault vw d 1.4 pana in 80 d cp platesti 3.2 milioane iti face identificarea si poti sa t duci la politie sa iti schimbe alea prin talon. dc t arunci la ceva mai mare trebuie sa-ti faca teste dinamice d stabilitate franare, rapartizarea maselor intre punti si alte ***-uri si el a zis k pretul se duce p undeva p la 100 d mil. in afara d asta dc ai motor mare p ea trebuie sa ii faca un inginer mecanic proiect care trebuie atasat dosarului. e complicatie ff mare. nu mai e cum era inainte, cand iti puneai c vrei p masina. asa ca chinuitiva sa pastrati blocu d dacie.
|
sincer... am motor gold 2 , cutie de viteza golf 2 ... tot ce` tine de motor sunt de golf 2 sasiu tot.... merge.... nu te duce mai multe de 50 milioane sa ti`o faci si cu 10 omologare...... dar pakt pt mine k mi-a busito un prost cu un tir in arad
|
a zis cineva mai sus ca orice motor de renault se potriveste pe o dacie da asa este dar nu toate iar cele care se potrivesc necesita mici modificari pe dacie depinde din ce an este dacia
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning