Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Pagani Zonda S roz! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/97540-pagani-zonda-roz.html)

aleks 14-11-08 14:27

Re: Pagani Zonda S roz!

culoarea ei e tare placuta.
faptul ca o masina este foarte scumpa sau are performante foarte bune nu o transforma intr-o icoana, ci doar intr-un produs pe care nu si-l permit multi.
cei care si-l permit intr-adevar pot face cu el tot ceea ce doresc, au dat banii lor pe el, deci le apartine intru totul. la urma urmei tot un autoturism este, indiferent de secundele putine in care atinge suta sau de contul gras pe care-l solicita achizitionarea si intretinerea ei.

NicuL 14-11-08 15:02

si-au batut joc de ea...pacat de ea:(

nsl_iuli 14-11-08 15:03

Cred ca au spalat-o cu apa calda=))

Claw166 14-11-08 15:25

sigur e masina unei neveste de multi-miliardar de ala cu petrol,de nu are ce face cu banii .. si asta e ideea unei fete :lol: E prea feminizata prin culoarea asta ... DAR masina asta e frumoasa si daca ar fi vopsita in cea mai urata culoare din lume ;)

Sindrom 14-11-08 16:58

e de ***, zici ca e o musca lipita de parbriz noaptea.

Iuli_90 14-11-08 17:35

nush ce aveti voi cu aceasta culoare...nici mie nu-mi place rozul (in general,ca sa nu mai zic de masini),dar acest roz este chiar oke si nu da rau deloc...ma rog,este doar parerea mea :D

!41! 14-11-08 18:10

o fi a lu britney spirt . numa aia are hummer roz :)

No-X-Cape 14-11-08 18:28

uruta cu spume ....nu`mi place ..in fie cred ca proprietarul/a a avut un motiv bine intemeiat sa-si vopseasca masina in culoarea asta !

Prestige 14-11-08 18:37

Quote:

Originally Posted by madboy (Post 1863561)
ha, este oarecum amuzanta.... inspre trista coincidenta asta. Atunci cand aparuse pe site acel articol cu "Camuflaj militar pentru Porsche 911 Carrera 4S", am spus urmatoarele: "e kitsch... Dar sigur o sa fie unii care o sa zica: "aaa, macar sa aveti voi unul d-asta" si "voi aveti Dacie", si nu stiu ce.... Astia sunt indivizi d-aia care daca o sa aiba o masina sport mai scumpa, dar culoare roz, sau mov, sau whatever, sa aibe ceva nashpa, o sa zica: "ce conteaza, e nu-stiu-ce marca"....... penibil, parca va si vad scriind..."...

Acum se vede foarte bine ca am avut dreptate! Ziceau unii mai sus: "merge si asa", sau "mai conteaza ce culoate e"... Astia sigur sunt si aia care au votat "merge"... V-as spune eu cate ceva, dar... n-are rost

Nivelul de subzistenta al "Romanului " + "Estetica Frumosului" = Culmea Penibilului.....

BaiMaReAnU 14-11-08 18:38

interesant

adrian2008 14-11-08 20:24

Imi da senzatia de un capac de wc,no offence,nu se potriv deloc p masina asta:rolleyes2

steffan 14-11-08 20:46

pacat de culoare... insa vreau una si asa:)))

Lymbutza 14-11-08 21:16

nu mi se pare nimic deranjant la culoare . Nu o poti numi ceva kitch doar dupa culoare , decat in cazuri extreme , iar rozul asta e mai mult un alb perlat cu roz si eu unul sunt chiar de acord !

norbi_bidi 14-11-08 21:45

eu zic ca e urat... si seamana cu ferarri enzo

Iuli_90 14-11-08 22:17

prea mult se vorbeste despre kitsch,cand prea putina lume stie ce inseamna...Dar deh,fiecare cu parerea lui,niciunul nu poate fi condamnat numai pt faptul ca isi exprima opinia :)

All times are GMT +2. The time now is 08:40.

- Copyright 2026 4Tuning