![]() |
Re: Pagani Zonda S roz!
culoarea ei e tare placuta.
faptul ca o masina este foarte scumpa sau are performante foarte bune nu o transforma intr-o icoana, ci doar intr-un produs pe care nu si-l permit multi. cei care si-l permit intr-adevar pot face cu el tot ceea ce doresc, au dat banii lor pe el, deci le apartine intru totul. la urma urmei tot un autoturism este, indiferent de secundele putine in care atinge suta sau de contul gras pe care-l solicita achizitionarea si intretinerea ei. |
si-au batut joc de ea...pacat de ea:(
|
Cred ca au spalat-o cu apa calda=))
|
sigur e masina unei neveste de multi-miliardar de ala cu petrol,de nu are ce face cu banii .. si asta e ideea unei fete :lol: E prea feminizata prin culoarea asta ... DAR masina asta e frumoasa si daca ar fi vopsita in cea mai urata culoare din lume ;)
|
e de ***, zici ca e o musca lipita de parbriz noaptea.
|
nush ce aveti voi cu aceasta culoare...nici mie nu-mi place rozul (in general,ca sa nu mai zic de masini),dar acest roz este chiar oke si nu da rau deloc...ma rog,este doar parerea mea :D
|
o fi a lu britney spirt . numa aia are hummer roz :)
|
uruta cu spume ....nu`mi place ..in fie cred ca proprietarul/a a avut un motiv bine intemeiat sa-si vopseasca masina in culoarea asta !
|
Quote:
|
interesant
|
Imi da senzatia de un capac de wc,no offence,nu se potriv deloc p masina asta:rolleyes2
|
pacat de culoare... insa vreau una si asa:)))
|
nu mi se pare nimic deranjant la culoare . Nu o poti numi ceva kitch doar dupa culoare , decat in cazuri extreme , iar rozul asta e mai mult un alb perlat cu roz si eu unul sunt chiar de acord !
|
eu zic ca e urat... si seamana cu ferarri enzo
|
prea mult se vorbeste despre kitsch,cand prea putina lume stie ce inseamna...Dar deh,fiecare cu parerea lui,niciunul nu poate fi condamnat numai pt faptul ca isi exprima opinia :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
- Copyright 2026 4Tuning