![]() |
Re: Tesla Roadster by Brabus
Quote:
|
Quote:
Inovatia asta se refera la primele geamuri electrice introduse in 48 pe masinile daimler.....deci...tu ai geamuri electrice :?::oops: Atata timp cat e la moda...place .....e folositor in vreun mod anume sau doar pentru purul uz estetic ...si in special ca parte de marketing (promovare) isi are trebuinta...gaselnita asta cu Audi-style light emitting diode o sa tot prospere... |
SSSSSSSSSSSSuuuuuuuuuuuuuuuuuuuPPPPPPPPPPPerrrrrrr rr
|
arata chiar bine! imi place si la exterior si la interior... ptr o masina care nu face parte dintr-un brand mondial (cred) e super bine .. si sa mai vina si Brabus sa o stilizeze e si mai bine! good work
|
numai 5 posturi care critica LED-urile? come on, people...stiu ca puteti mai bine :rolleyes2:rolleyes2
OnTopic: Brabus s-au gandit sa puna un difuzor care scoate sunete V8 la apasarea acceleratiei. Ideea n-ar fi sunat rau, dar, dupa cum zic in declaratia de presa, au implementat si sunete de "Beam" si "Warp". Poate urmeaza "LightSaber", "Woosh" si, preferatul meu, "Crucisator imperial".:lol::lol: |
mi se pare ca seamana cu lotus
|
...si deci ce i-au facut?
|
Stiu ei ce stiu ;avand in vedere ca astea vor fi viitorul (sper cat mai curand) ,da bine pt brabus sa fie primul tuner care s-a apucat de modificat masini electrice ...intelegeti voi :)
|
Quote:
|
Tesla asta e nume de masina cica.
|
Quote:
|
Interiorul e super,,restul nimic deosebit....iar problema cu ledurile nu mjai zica nimica ,ca s-a zis destul mai sus
|
de culoare ce ziceti ??? :lol: mie unul imi place , arata foarte "curat" ;)
|
Arata de parca masina stock ar fi fost tavalita prin faina...
|
bn rau
brabus |
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning