![]() |
Re: Camuflaj militar pentru Porsche 911 Carrera 4S
daca nu are omu ce face cu banii .... arata bine si rau in acelasi timp ....totusi nu cred ca e folie:sad:
|
nene...toata stima ptr asta...imi place...cred ca e cea mai originala idee....:))
|
arata bine si in acelasi timp ciudat...am vazut un UAZ ceva mikut rusesc tot asa vopsit mai demult dar cred ca nu i-au dat voie in romania sa circule ca dupe o luna era vopsit crem asta se intampla acuma vreo 15 ani cred
|
chiar kitch nu mi se pare a fi , dar nici atat de ingenios nu e ...
|
daca va uitati atent la poze,chiar nu e folie,idiotu chiar a vopsit-o ...ce legatura are porsche cu armata ..nu inteleg ,dar fiecare face ce vrea cu troaca lui :) parca vad k sta cu chirie pe nuj unde da sufera de porsche camuflat=))
|
ce vi se pare kitsch la el nu inteleg...mie mi se pare foarte oke
|
Foarte tare masina , cu asta chiar as merge , spre deosebire de mizeria aia suflata cu aur.
|
Eu cred ca nu arata rau,sigur omul are ceva legaturi mai mici sau mai mari cu armata de a ales culoarea asta,oricum ma gandesc ca a fost destul de istet incat sa fie folie si nu vopsita!}
|
Eu zic ca iar sta bine asa undeav prin Alpi sa ninga si pe serpentinele alea niste drifturi cu ea:lol: Ar fi ceva inconjurata de niste Autospeciale blindate:) ar fi ceva in genu James bond sau Misiune imposibila lol ceva in genu masina personajului negativ :) Ar fi un scenariu de film dragut:) Sper ca e folie :-s
|
sincer... mie imi place cum arata :D
|
e ok. dar se mai poate lucra ...
|
chiar nu cred ca e kitsch....nu inteleg de ce ar fi kitsch....e interesanta ideea.....
|
klar nu e kitch..cred ca nu a-ti vazut vreodata masini cu tuning de prost gust. Omul si-a ales o tema ..o fi veteran de razboi :)))) sau ii place armata :)..oricum bravo omului ca si-a personalizat masina dupa propriul plac.
|
nu i sta chiar asa de rau :)
|
zicea cineva mai sus ca nu te i-a radarul :)
gresit :D au facut astia un test cu ce culoare nu te i-a radarul si cea mai buna a iesti cromul... dar daca ai 200 si sa ai masina 100% crom nu te mai vede nimeni pe sosea :D am votat "Merge" ..mi-se pare asa si asa :D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning