![]() |
:yikes: :yikes: :yikes: Marfa, marfa,marfa !!! :yikes: :yikes: :yikes:
Mah da gusturi bune are Cok asta mah 8) 8) 8) Cat despre eleron .....cine stie , poate urmeaza ....... :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 ......... Te saluta fratioru' tau :wink: Cu respekt !!! |
Re:
Quote:
|
Pai COK nu o sa mori cu masina asta , pe urmatoare , ca stim aman2 ce o sa fie, intra sigur mai mari :wink: :wink: :wink:
|
Re: Un Daewoo Cielo rosu
frumos cielo, a iesit super tare. ;)
|
foarte frumos cu jantele alea...daca imi permiti sa iti dau un sfat, ..schimba eleronu'
|
ai mai facut ceva la eleron ?
|
oricum...super tare masina
Fa poze si cu interiorul :D |
da eleronul parca nu este de acolo in rest frumos simplu si frumos si daca mai faci si altceva simplu si frumos sub capota e bine.
eu sunt un pic altfel intai vreau dedesupt si apoi deasupra cu nu conteaza prea mult deasupra daca in rest de arde KVX de te rupe!!!!!!!!!!! |
Arata frumos masina, felicitari proprietarului :D
|
super finuta, in schimb la eleron ma abtin! incearca sa-l modifici!
|
facuta cu gust .. frumoasa felicitari dar eleronu ala... nu prea mere..
|
mdea...intradevar exista si masini facute cu bun gust.Sincer nu stiu ce te critica lumea cu eleronu ala la cum arata nu prea mai conteaza eleronu(parerea mea) da totusi dupa cum spune toata lumea ar merge schimbat...bafta multa in continuare si poate ceva poze cu interiorl.
|
super cielo..arata fain cu jantele mari!!!felicitari proprietarului!!:):)
|
adevaraciune de adevaraciune acest cielo si cu jantele alea asa "mici" :) e si mai marfa super masina ai te felicit bafta in continuare
|
parerea mea despre eleron este ca pe cielo ar mere un eleron ceva gen mitsubishi eclipse mai vechi ala rotunjit. just my opinion :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2026 4Tuning