![]() |
Re: cele mai tari faze
:lol::lol::lol:
bine bobby :D..chiar a fost tare :P |
@ - mafiozzo - ...vorbeam cu cineva la tel si am incercat sa citesc povestea ta... ultimele doua randuri... le-am citit de 3 ori ca sa le inteleaga =)) (pt ca radeam intr-una si nu se intelegea) m-a durut burta sincer...
alta... eram prin clasa a 8-a si m-am dus la mama la munca "s-o iau" trebuia sa mergem undeva... :blahblah: si cum mergeam noi p strada... mai mergea o prietena (si colega in acelasi timp) de-a ei cu noi... si ma apuc eu sa-i spun mamei ca mi-au scazut media la purtare... (si multe altele) si incepe sa ma certe... ma cearta cateva minute... in fine... tace si la un mom-dat incepe sa vorbeasca colega ei care ne insotea si imi tinea aia o morala (de parca as fi tinut cont de parerea ei) ca nu e bine... ca nu e frumos... ca sunt o domnisoara... :blahblah: si la un moment dat... nu o mai auzeam... mi s-a parut ciudat ca a tacut brusc si nu-si terminase ideea; cand m-am uitat in spate... nu mai era :| si ii zic mamei... mama se intoarce... se uita in spate... mirata si ea... ca... disparuse tipa! ne-am intors din drum cativa metri... si cand am auzit`o strigand dintr-un canal =)) nah! :poke: :twisted: era prea ocupata sa-mi tina mie morale si n-a vazut canalul =)) a pedepsit`o doamne doamne! :D ... continuarea... nu mai conteaza... cert e ca nici nu mi-a mai scazut media la purtare si nici mama nu si-a mai amintit :D am scapat si de data aia :D luky me! |
Joy4 : da' banuiesc ca se lovise rau de tot gagica...nu ?
bobby_gsi2 : e cam trasa de par...cheia aia se potrivea in usa fiecarei masini ? Eu zic ca e cam mare coincidenta sa iei 3 masini,una in spatele celeilalte,si sa se deschida toate cu aceiasi cheie... |
Am uitat sa specific......este vorba de modelul Dacia 1310 generatie mai veche.
|
are dreptate... la dacie... chiar asa e :)) un grupul meu de prieteni, la inceputul carierelor de soferi au avut toti dacii, vreo 5 dintre ei si isi schimbau cheile intre ei :D
|
Quote:
|
faze scurte dar posibil amuzante, nu bag mana in foc...stiti voi ce e amuzant pentru tine este aiurea pentru celalalt.
Imi suna azi telefonul mobil, observ ca este numar de fix. Raspund: DA?! (voce groasa)...persoana care ma suna probabil foarte mirata ca raspunde un barbat la telefon probabil, femeie pe la vreo 40-50 dupa voce; ma intreaba: dar cine sunteti dvs?...la care eu: Dvs ma sunati si tot eu sa va spun cine sunt?...si a inchis imediat. Alta faza. De origine sunt din Calarasi, si anult trecut prin toamna am fost chemat la un interviu in Bucuresti. Mi s-a spus ca trebuie sa ajung la World Trade Center, ca punct de reper, langa Sofitel. Am luat un taxi si ii zic aluia ca doresc sa ajung la Sofitel. Dobitocul ma lasa la Opera Center. Cobor, platesc nestiind unde m-a lasat si intreb in jur oamenii. Incerc sa intre un chelner de pe acolo... nu stia de viata lui. Cand vad ca vine dinspre parc un om pe la vreo 28-30 de ani cu un carucior in care se afla un copil. Il rog frumos sa imi spuna si mie daca stie unde este World Trade Center, la care el foarte senin imi spune: Pai nu a fost daramat?!... eu, un pic amuzat de situatie ii spun: Pai avem si noi unu prin Bucuresti dar nu stiu sa ajung. Cine credeti ca era acest barbat impingand de carucior???... Adi Despot....:D Sper ca nu am fost plictisitor sau patetic. |
deci incredibil de jmechera asta cu adi despot :)
o fi zis la panarama,sau chiar vorbea serios ?? adica...chiar nu stie pe ce planeta locuieste ?? |
Continuati aici ;) ... vreti sa radeti .. cititi prostiile pe care le faceam unii ;) .. o sa unesc thread-ul asta cu celalalt zilele care urmeaza ;)
acolo sunt amintirile din copilarie frumoase ;) https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1094-traznai-faceam-eram-mici.html |
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning