![]() |
Re: Masina Anului 2009 in Romania
Monk cine stie,pacat ca guvernul roman nu ajuta Dacia :(. Oricum se stie,Loganul Face-lift si Sandelul a devansat Clio Symbol,poate e mai frumos Clio dar sincer nu ma fascineaza si as alege un 1.6 Sandel sau Logan decat Clio. Totusi bravo Dacia,Tiguan e cam de fite,cred ca Mitsubishi L200 ar merita Suv.
|
Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac! cum sa votezi frate sandero ca fiind masina anului 2009.mi se pare absurd.asta nu inseamna ca ce este ieftin e si bun.
|
a platit bine dacia(a se citii renault) de a primit distinctia asta :))
|
Quote:
|
Scurt si la subiect,sandero nu se vinde:)),Tiguan nu e pe gustul tuturor,asta nu inseamna ca e urata! si in plus de Jaguar nu prea se aude in romania....poate max 100 de vanzari :)).
|
De ce ?! Eram sigur,uite ca au aparut,domniilor Sandero nu e ceea ce pare a fii Dacia,in mintea voastra de turma Dacia e un jaf,o raschitza,o panarama de masina.Ar fii cazu sa va ganditi ca nu e asa,daca mergi cu o Dacie 1300,1100 in stare buna in Germania se va uita mirati,o gasesc ca o masina clasica,ei au si Trabi Fest,bv lor stiu sa aprecieze un lucru,noi ar trebui sa avem un Dacia fest,sa vedem 100-1000 de Dacii cum defileaza prin tara.Acum revenim la Sandero,in primul rand e o masina accesibila,motorizare ok,cum am mai zis. Defapt nu mai zic nimic,cand apare ceva bun de Dacia aruncati cu noroi in ea,faceti in ultimul hal soferii de Dacii. Tr3! M R FAN - Tin sa te anunt ca nu Renault(Dacia) nu a platit nimic,au scos o masina ok,la un pret bun. Ceea ce VW,Merc,Bmw,Audi nu se va cobora sa faca niciodata. Nu uita ca Porsche era sa dispara din cauza preturiilor prea ridicate,oricum era Porsche nu Dacia. Ganditi inainte sa postati chestii de genul.
|
sunt clase diferite..dar cum zicea cineva mai sus...mai repede loganul...sandero ar trebui sa intre la o clasa mai mica...le cam baga pe toate intr-o oala.ca la romani...ca pret?!eu zic ca e piperata la ce ofera...un abs si 2 aibaguri...e chiar asa mult pt 6500 de euro?eu zic ca e cam putin :) si apoi cine a condus logan...stie ca pana si abs-ul e alta calitate fata de un sistem abs de `80...
|
DiavoLLo ofera cam putin,dar totusi e un segment low-cost,iar ei se bazeaza pe low cost/siguranta/spatiu intelegi ? De aceea si formele ciudate,mai putin ciudate.Eu zic ca e buna,pentru romanii cu un salar de 350,400 Euro pe luna e o masina ok,Abs e cel mai nou,e versiunea 8.1 cu AFU-asistenta la franarea de urgenta. Loganul in 2004 a primit 3 stele ca siguranta,un scor bun avand in vedere oponentele lui Aveo 2 stele parca.Restu sa nu mai vorbim.Sandero se zvoneste ca ar primi 4 daca sunt puse si optionale air-baguri laterale. Nu ridic Dacia in slavi,are si punctele proaste,doar spun ca nu e un parci,naspet cum trateaza unii.Sandelul e chiar fainut e ceva mai tineresc,si ai un spatiu enorm in el,si cam atat,dotarii nu prea poti avea dotarii la pretul acesta,nu e un Second-hand.Depinde ce vrei,poti sa iti cumperi la 8000-9000 cat e un Sandero full,ceva mai dotat dar nu nou si dotat.
|
slabut
|
XF e o masina senzationala, dar WTF:shock: sandero si tiguan pe primele 2 locuri, astia sunt nebuni, hai sa zicem ca au facut reclama la dacia ,ca na, dar tiguan, e oribil, cel mai urat suv compact.
|
@the_one_and _only: alea sunt CATEGORII, nu locuri pe un PODIUM ! damn it...fiti mai atenti. Topul mi se pare realistic..deesiii..parca as fi pus pe primul loc Loganul, dar nu s-ar putea pt ca Loganul este doar la un facelift, nu un model nou.
PS : cam ce ar trebui sa scoata pe piata Renault-Dacia ca sa se piarda imaginea de marca proasta ? :\ Intreb din curiozitate..nush la ce se asteapta unii sa vada. Peste cativa ani vezi Dacia zburatoare si normal auzi voci .."nu dom'ne..e Dacia..vrei sa te prabusesti cu ea ?!" |
logik k au iesit pe Locul 1 k doar raciurile astea sunt in acele categorii..nuhu unde sa votat ,dar naspa oricum toate 3
|
Quote:
|
Loganul este peste Sandero ca masina, si se integreaza in cam aceeasi categorie de pret. Avand in vedere ca se iau mai multe criterii in considerare, cred ca Loganul ar fi trebuit sa fie in locul lui Sandel.
|
nu te contrazic ca nu au ultimul tip de abs...dar eu iti zic pana nu te urci intr-un logan si cand mergi cu 50 si calci frana brusc si vezi ca o ia ca pe gheata cu tot abs-ul...iti vine greu sa crezi ca poate fi sigura ca masina...nu am nici eu nimic cu logan si am inteles ca e un low-cost...dar....totusi....sa nu uitam ca faza cu abs si cu frana calcata brusc e problema veche.au fost criticate dur la o emisiune tv si tocmai ca modelul fara abs oprea cu 3-4 m mai bine decat cel cu abs.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:01. |
- Copyright 2026 4Tuning