![]() |
In cazul de fata cred ca elefantul era soferul :lol:
|
ala e logan ba?? :lol: nici nu seamana :cry: scula lui s-a dus pe apa zambetei :lol:
|
sa moara gingis han....dar ce-i care-si cumpara logan sunt suparati pe viata.macar au fost fair play astia de la renault si au facut reclama aia cu\"tata iar ai trecut de scoala\" asa..k sa atentioneze totusi ca masina(din lipsa de fonduri) :lol: va avea sistemul de franare fara etriere :lol:
|
frate loganu e bun pentru cine a avut supernova, solnitza sau 1300 toamna. Mai grav e pentru aceia care au impresia ca Loganul lor e racheta.Aia sunt cei mai periculosi soferi.
|
cred ca e de la scaun :D n-ati vazut la stiri ca a chemat inapoi loganele ca au probleme la scaunul soferului :D
cine stie s-o fi rabatat in mers :wink: :D cand rula cu uimitoarea viteza de 180 de mile pe zi :D sau or avea buton de eject cine stie :lol: :lol: |
e logan break :lol:
|
Re: un logan
Quote:
|
eu unul am ramas masca cand am vazut pozele.......cine stie ce nebun a vrut sa ii testeze stabilitatea
|
ba da-o mah dreacu...ce stabilitate sa ii mai verifice ?
nu citise in ziar ca e praf ???? |
Ha HA ha, dar stiti ca toti pasagerii au scapat?! Si nu numai ca au scapat dar nimeni nu e in stare grava, nici macar soferul. S-a intamplat mai demult accidentul :wink:
|
Re:
Quote:
|
LT
Omu si luat un garaj mai mic si a a vrut sa faca break mashina ca sa inkapa :lol:
|
tot romanul incearca sa isi tuneze bolidul
de ce sa nu incercam si cu loganul ce nu arata bine si coeficient aerodinamic bun? daca nu va place incercati si voi :D :D :idea: cred ca iar sta bine si un eleronin spate |
|
ii sta bine cum arata...zici ca e Ford K...sau matiz
sau mai stii reclama ai de la peugeot 206 cu arabu care ia o masina veche si o ciocane pana arata ca un 206???? asa e si asta :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning