![]() |
Re: Logan 4x4 testat in Romania
da daca ii pui jante cromate pe 20' o faci dub city deci arata misto in varianta tuning
|
cine sta sa investeasca atat intr-un logan cand sunt alte masini pe piata sh care ar da mult mai bine in stil DUB
|
Quote:
|
Ce e fratilor porcaria asta???...Doamne ce pot romanii sa cumpere...conduc intr-adevar o dacie limitat fiind doar de banii pe care ii am la 20 d ani...dar asa cva e cu adevarat o porcarie fara limite!!!pentru asa cva platim noi taxa auto???...fara cuvinte....:shock::shock::shock:
|
Macar ai citit tot ? :lol: E trenul de rulare de la viitorul Logan 4x4 pe o caroserie de logan normal.
|
Dacia-fun!!!!!!!!!!!!
Ce masina tarrrreeeee!!!! Cred ca o sa reziste mai bine la off-road decat multe SUV-uri facute numai pentru oras care daca trec peste un canal intregi atunci este miracol! |
Numai modelul asta mai lipsea acum din gama Dacia. Bine ca se plang ca nu au bani ca e criza si opresc si productia ca nu mai cumpara lumea Logan-uri si totusi inca investesc in tot felu' de tampenii fara viitor. Daca ajunge in acceasi situatie ca GM eu zic ca ar trebui lasata sa falimenteze
|
Mor de ras :) ce hidoasa e asa cocotata , super ideea 4x4 dar e hidoasa rau asa inalta
|
Am vazut-o acum ceva timp prin Brasov, si azi in Bran, n-am apucat sa fac poze, dar am observat ceva foarte ciudat...finala era scoasa in totalitate in afara masinii si era indreptata in sus...oare de ce?:rolleyes2
|
Mi se pare cam... penibila ideea de Dacia 4x4. In fine, problema lor: inca un exemplar care se va vinde relativ redus. ;)
|
macar daca ii pune ca la skoda octavia gen scutu ala in fata sub bara dar la spate nuj ce sa ii zic sa ii se mai puna ca ... :))))))) dar totusi tot logan e si tot porcarie mi se pare fortza bmw 525 xi :X:X:X:
|
Cand ai sa vii cu o parere pertinenta si ai sa o sustii cu argumente bune atunci intri pe forum. Si lasa tu 2.5 de la bmw ca matura s2000 de la honda cu el pe jos si inca ceva,ai bani de 52.5 nou ? Ca parca vad ca visezi la 525 din 89 luat de la short nemtesc...
|
Quote:
P.S.: Iti sugerez sa te exprimi mai coerent pt ca forumul asta nu este messenger. Si daca ai o masina preferata(525 in cazul tau) te rog frumos sa o compari cu modele din clasa ei, nu cu orice masina prezentata pe un thread. |
Quote:
stim ca am vazut si prin alte topicuri ca nu-ti place loganul de nici un fel. dar poti si argumeta calumea de ce nu iti place nu doar ca , si te citez "dar totusi tot logan e si tot porcarie mi se pare" si finalul cu bmw chiar nu isi avea rostul aici unde se discuta altceva. dai imresie din aia proasta ca esti din ala cu dacia sucks si bmw RULZ. si mai foloseste si limbra romana calumea, eventual si ceva semne de punctuatie. |
mie nu imi place dacia logan de nici un fel scurt si la obiect. si sa iti dau si cateva argumente : 1 nu imi place cum se conduce , 2 in curbe nuj am senzatia ca ma rastorn , 3 in scaun parca stau in caruta 4 de la 120 in colo mie frica sa ii mai dau ptr ca deja motorul se aude nuj parca m-as ruga de el. si aici parerile sunt inpartite si gusturile nu se discuta. acum daca tie iti place nu am dc sa te acuz ptr ca nu am dc. si nustiu daca am mai zis dar eu sunt cu masinile nemtesti. acum sincer dupa tine intre un bmw ( o pisicuta din 94 95 ), si un logan u ce ai prefera? bine pisicuta sa fie intretinuta si sa nu fie alergata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning