Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Aston Martin DB9 vs. Bentley Continental GT (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/96797-aston-martin-db9-vs-bentley-continental-gt.html)

Sasha 19-11-08 12:28

Re: Aston Martin DB9 vs Bentley Continental GT

Bentley clar:peace: da un aer de eleganta incomparabil:love:

FLAME 19-11-08 14:30

votat DB9!ca design arata mult mai bine!parerea mea;)

aleks 20-11-08 15:33

aleg bentley dintr-un motiv prostesc, dar pur personal: db9 e prea mica pentru mine, e o miniatura pentru gusturile mele :)

botdriver 20-11-08 19:48

Aston CLAR !

nea_gogu_de_la_gaze 25-11-08 17:39

DB9 arata mult mai bine...parerea mea

thor 28-11-08 15:31

Aston Martin.....***.

aleks 29-11-08 10:26

thor, ti-am vazut postarile si pe alte topicuri, te rog frumos sa-ti motivezi la concret optiunile, daca s-ar putea.

_anaconda_ 29-11-08 10:56

Bentley pentru mine, orice ora orice zi, dar nici aston`ul nu e rau, dar la partea de fiabilitate cam sufera

aleks 29-11-08 11:02

anaconda, aceeasi rugaminte: motiveaza-ti afirmatiile cu motive clare si concrete: experiente proprii, informatii clare de pe net sau din alte surse de informare, nu aruncati cu cuvintele doar ca sa induceti in eroare alti useri, va rog.

carutasu 01-12-08 16:03

Se auzise ce-i drept despre Aston Martin (nu stiu in ce masura mai e valabil in momentul de fata) ca scoteau destul de "liberal" noile modele, dupa o testare destul de sumara, preferand sa indrepte pe parcurs problemele din reclamatiile de la clienti.Practic clientul era tester.In cca 2 ani puteai cumpara un model rodat si fiabil, noile modele proaspat aparute venind insa cu problemele lor.

dolb 01-12-08 16:30

pai oricum asa a fost dintotdeauna! si am mai spus-o .. se stie marea problema la aston ! CUTIA DE VITEZE care pica si daca pleci de pe loc cu masina :|

DarkJEDI 04-12-08 16:57

de unde stit voi cat de repede pica mai? mergeti in fiecare zi cu aston? alea sunt cutii cu dublu ambreiaj si e normal sa sufere de fiabilitate pentru ca sunt instrumente de precizie si la orice masina echipata cu asa ceva mai devreme sau mai tarziu ai probleme cu ea.

dolb 04-12-08 17:14

pai stim pentru ca ne mai uitam la emisiuni gen fifth gear si top gear unde .. nici nu le aduce bine masina pe circuit si pleaca dupa loc si hop a picat cutia sau ambreiaju.. o mai aduce odata reparata..iar pica :) sincer..daca tu ai vedea la TV ca se intampla asa ceva, ai mai da 200.000 - 300.000 pe ea?

b_gt 13-12-08 18:08

parerea mea k sunt 2 masini total diferite..am mers cu ambele. ambele masini sunt aparute de 4-5 ani. nu isi are rostul aceasta comparatie.mai bine vb de DBS si GT Speed nu de masini aparute de 5 ani.

alexcump 13-12-08 19:57

Bentley clar deoarece imbina foarte bine luxul cu sportivitatea. Si astonu este frumos interioru este umpic mai plin decat la bentley, dar mie bentley imi inspira mult mai mult siguranta. Cand zic bentley ma gandesc la un tanc pe roti foarte rapid. ( Tot la top gear am vazut un bentley brookland si cand inchidea usa nu mai avea semnal la statie atat de bine era inchisa masina).

BENTLEY

All times are GMT +2. The time now is 06:07.

- Copyright 2026 4Tuning