![]() |
Re: E36 - THE BIMMER !
1 Attachment(s)
sper sa nu se supere nimeni eu cu maistru bmw florin suntem prieteni buni ( nu ne inprumutam masini ,bani ,femei si nu avem treaba din punct de vedere sexual ) si cred ca ne permitem anumite glume
despre pisica lui nu se poate spune decat IMPECABILA din toate punctele de vedere + trage tare pt un motor mic si amarat dar intepat PS :reclama a fost facuta de cassa dao (dai un suc de 45 % ) securistilor care sunteti nu mai sterge ti posturi ca nu e frumos...... va dam bile negre |
un filmulet...........................
https://www.youtube.com/watch?v=QeBZpaKyG2c |
Quote:
Cred k e gluma faza q GPL-UL.... |
Quote:
|
in curind vor urma citeva modificari!
|
3 Attachment(s)
citeva poze...........
|
e bine . . . daca la 260 cu 6000 RPM iti consuma 9% ! Cred ca la ralanti iti pune benzina inapoi in rezervor :))
|
:lol::lol::lol::lol:e caterinca rau poza cu 260`u...ce i`ai dat frate sa "manance"?
|
Quote:
|
Lapte boss ca de aia e pisica! Foarte frumoasa pisica ta! Bafta cu ea in continuare!
__________________________ BMW E36 Coupe:https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/103919-e36-gr-83-bmw.html |
care 260 ma ce 260 unde 260 unde ati vazut mai oameni vreau sa ma amuz si eu ......
|
Quote:
|
Quote:
|
am mai scos mai masina dar eu nu am cum sa te vad ...tu mergi prea repede pentru mine ...260
|
Quote:
dar ce glumitze avem in program... si asa nu te vede lumea cu secolele...si cand te vede esti cu cine stie ce troaca de masina. a dat caldura...vino pe aici...poate ne arata si noua florin cum e la 260....ca nici a mea nu ia d'astea. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning