![]() |
Re: E30 - 335i DJ 77 NSL
da salvarea cand vine ? sau a venit?
|
Quote:
Eu nu am inteles ce ai vrut sa zici Te-as ruga frumos sa fii mai explicit sau ai postat altundeva din greseala? Masina seamana putin cu masinile de politie din america dar nicidecum cu salvarea ;) |
Re: E30 335i DJ 77 NSL
Ma bucur sa vad ca a ajuns pe mana unui pasionat .
Chiar ma intrebam acum cateva luni ce s-a mai intamplat cu AVP-ul ( sau ulterior ABM - ul ). Este printre primii ursi cu motor de 3.5 din RO . Rivalul din acea perioada a TXA-ului ... ; si uneori chiar invingatorul ... |
R E S P E C T
Este unul dintre cei mai frumosi ursi din Ro ... este superb!!!! |
Quote:
In primavara sper sa fie rivalul multor masini peste 400 de cai. Si eu sunt multumit de cum s-a comportat masina pana acum dar dupa cum bine se stie la astfel de masini este loc intotdeauna de mai bine. Bani sa fie :D Nu o sa renunt la acest motor ptr ca eu consier ca merita upgradat cu un turbo sau de ce nu biturbo |
Salut, imi poti spune si mie unde ti-ai montat Rollcage ul ?
|
Quote:
Referitor la motor, acesta este cel mai bun compromis pret/performante . Nu pot sa-mi imaginez cum ar merge cu turbo si cu 1 bar presiune !!! Ma bucur ca va recapata "stralucirea" de altadata . P.S. A fost prima masina cu adevarat spectaculoasa pe care am condus-o si chiar ea m-a convins sa-mi iau ursulet la vremea aceea (acum vreo 6-7 ani ) .De atunci nu am mai cumparat nicio masina cu tractiune fata . |
Quote:
|
Quote:
Intradevar : la aceasta concluzie am ajuns si eu referitor la compromisul dintre pret si performanta Nu fac parte din categoria celor cu multi bani si tocmai de aceea am ajuns la aceasta concluzie Deci nu va fi vreun motor de M sau io stiu ce alt motor ci va fi acest motor cu turbo |
nu ne spui nici o noutate Cosmin :P ?
|
21 Attachment(s)
Felicitări pentru podium şi, cred, pentru prima reuşită cu maşina în configuraţia actuală ! :peace:
Poze de ieri: |
Am vazut masina duminica la Bucovat , m-am indragostit :bunch:
|
multumesc gabi pentru poze
intradevar prima cursa pentru mine cu masina in cofiguratia actuala A fost o cursa de test ca sa zic asa In viitor va fi mai bine din toate punctele de vedere |
felicitari! f frumoasa masina!
ce bani ai dat pe rollbar? ms |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning