![]() |
Re: SFATURI UTILE TUNING&MOTORSORT
De unde sunt importate piesele?garantie exista?
|
Alex G ... ori ai gresit topicul ori ai uitat subiectul discutiei.
|
multumesc pt informatii
dar insist putin si intreb ce inseamna rodaj adecvat - da-mi un link ceva - evacuarea tot dupa rodaj sa o montez sau nu are importanta pentru ca a=si pune=o din prima clipa cand vine masina? si intre milltek si super sprint ce sa aleg? |
Informatii legate de rodaj ar trebui sa iti dea importatorul in momentul in care ridici masina.
Evacuarea poti sa o montezi din prima fara nici o problema. Pentru masinile din grupul VAG, Milltek e cea mai buna alegere. |
o ultima intrebare iti multumesc anticipat
evacuarea sport este zgomotoasa sau exista si varianta fara sound specific pentru ca eu voi folosi masina mai mult la drum lung si totusi , mai repede ma lipsesc decat sa am creierii distrusi? |
Milltek ofera pentru sistemele de evacuare 2 variante diferite din punctul de vedere al nivelului sonor
Resonated - varianta mai silentioasa Non-resonated - varianta mai zgomotoasa. Trebuie spus ca nici varianta 'zgomotoasa' nu este una care sa te faca sa mergi cu dopuri in urechi la drum lung. |
Quote:
La drum intins fiind vorba in general de autostrada unde se merge constant cu +160 km/h o evacuare sport devine deranjanta in mod evident. Pentru cei ce doresc sound sport,dar in acelasi timp si silentiozitate la drum intins este varianta de evacuare mixta cu ramificatie pe ambele tipuri de evacuari,derivatia/obturarea facindu-se cu electrovalva. |
Turbojack in locul tau nu as face afirmatii cu titlu de adevar absolut.
Este adevarat ca o evacuare sport este ceva mai zgomotoasa decat una stock, dar si in acest context exista zgomote si zgomote. Ca sa nu intru in polemici nesfarsite iti pot spune doar : daca vrei sa asculti muzica clasica te duci la ateneu daca vrei hard-rock te duci pe stadion. Concluziile le tragi tu. |
sal am si eu o intrebare acum cateva luni pe forum am gasit un manual de tuning nul are nime
:oops: |
scuze am gasit
:oops: |
Am un opel corsa c de 1.2 16v din 2003! Crezi ca s-ar putea adapta turbo-ul, intercooler-ul si racordurile aferente de pe una din motorizarile de 1.3 cdti / 1.7cdti ale aceluiasi model (corsa c)? ms.
|
Quote:
Adica vrei sa faci transplant pe un 1.2 ,benzina ? Decomprimi motorul,schimbi complet toata aspiratia,rescri softul din ECU,plus citeva fleacuri si s-ar putea sa mearga. ps. nu-ti mai trebuie motorul de 1.2 ? ...:) |
Deci, se pare ca nu am fost prea bine inteles..
Am un motor de 1.2 16v normal aspirat, pe care vreau pun un kit turbo. Intrebarea era daca se pot adapta componentele sistemului turbo de pe 1.3 cdti sau 1.7 cdti pe motorul meu de 1.2. Mentionez ca masina in cauza (corsa de 1.2) are admisia, aprinderea, evacuarea si soft-ul modificate. |
spune-mi si mie te rog, daca aduci filtre k&n ma intereseaza modelul asta http://www.knfilters.com/search/prod...x?Prod=62-1410 e pt un daewoo cielo...si eventual un pm cu un pret ar fii binevenit. Multumesc.
|
Hello, o intrebare pe Polo 9N 1,9 SDI din 2003, echipat actualmente stock cu jante tabla de 14 (gume165/70/14), ce ar insemna la gropile noastre sa imi pun de 15? (cu dimens cauciucuri 195/55/15 sau 195/50/15). K cineva m-a speriat k s-ar putea sa imi trebuiasca Casco pe masina. Mi-a mai zis k e in fctie de stilul de condus? Cum e asta? Dak am jenti mai mari un pic va trebui sa merg k boshorogii si sa evit drumurile pe noapte, cand se stie e posibil sa iei gropi in freza de unde nu te astepti...? (avand in considerare k nu sunt un vitezoman, nu merg mult cu masina, drumuri lungi de 2 ori pe an..si avand in vedere la ce poate masina stock...nu mare lucru...) Iar ce trebuie luat in considerare - nu as vrea sa fac alte modificari(la suspensii,frane). De asemenea, imi asum si uzura mai rapida a suspensiilor.Mersi mult.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning