![]() |
Re: E21 - rechin
nu prea merge sa shimbi luminile bordului si iti recomand sa le lasi asa.
alpina pe 15" sunt pe bmw e21 si vinde chiar 66mon |
se vad destul de slab ...ori am orbit eu:-P ! trebuie sa dau bordu jos cumva??as face un efort sa se vada bordul frumos ca merita masina nu??:lol: sau trebuie schimbata placa aia si nu becurile??o sa pun niste poze mai amanuntite cu interiorul,in special cu bordu ms mult de ajutor....cum pot sa vad jantele si pretul bineinteles
|
https://forum.4tuning.ro/211-zona-comerciala-bacau-bazar-servicii-talcioc/86044-vand-jante-alpina-15-4-100-a.html jantele
poti sa incerci sa le reglezi intensitatea daca nu ai aflat deja dupa ce aprinzi pozitiile invarti stanga dreapta de buton. pt bord trebuie sa dai placa de sub bord jos, eventual si volanu ca sa lucrezi mai usor, scoti cablul de km, tot pe acolo o sa gasesti o piulita de aluminiu rotunda care tine ceasurile de bord, dupa ce o desfaci impingi de dedesubt ceasurile si le tragi usor in afara, scoti mufele si gata :) o sa observi sus 3 becuri montate pe coaja de bord. |
Modelul asta facute de Alpina sunt pe 16, am avut dar le-am dat unui prieten (tot cu e21), aveam o obligatie mare si nu l-am putut refuza, acum am bbs-uri pe 15.
Ai zis ceva de niste chedere mai sus, ai vreo "sursa" ? BMW-ul meu (E21). |
multumesc mult de tot gabi 323i ptr detalii mi-au fost de mare ajutor o sa anunt ce iese iar in legatura cu stanga dreapta butonului nu aveam habar:-P deci merci din nou......iar lazar - eu le-am schimbat am pus noi dar de alta masina si se potrivesc de minune acum se inchide usa bine si pe deasupra arata mult mai bine nu are rost deci sa faci comanda de chedere de e21 ca sunt scumpe am incercat o sa pun niste poze sa vezi cum se aseaza si cum se inchide usa.
|
Quote:
|
intr-adevar nu se simte la invenstitii mai maricele mai ales dak poate sa iti aduk cineva din afara e super.eu nu am schimbat decat la usi ca restu sunt ok poate o sa il schimb pe cel de la porbagaj dar e nesimnificativ oricum succes la ea fara evenimente nefericite!!!
|
Quote:
|
Frumos bmw sa ala stapanesti sanatos si fara incidente.
|
3 Attachment(s)
chedere noi fete de usi etc.....
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
trebuie sa gasesti am un prieten care si-a gasit dar nush unde o sa il intreb ......cateva poze cu masina terminata cel putin la exterior:D
|
Quote:
|
ms frumos de laude:-P, macar in bucuresti mai vezi pe cineva mai ai cu cine sta de vb dar aici nu am mai vazut nici unu si chiar dak am vazut erau odarlite stii la ce ma refer......era uitata de cate un mos intr-o parcare si rugineste mult si bine, si cand o vad pe asta se minuneaza:lol: cum aud ceva de fetele de usi te anunt.
|
l-am intrebat pe acest prieten si mi-a zis ca le-a luat de pe acest site........Oricum masina e de vanzare de acum din motive financiare:sad:pretul e discutabil ptr cei interesati.nici macar credite nu mai dau astia de la banci sa imi salvez masinuta:x nr de tel:0741367994
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
- Copyright 2026 4Tuning