Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Renault symbol sau chevrolet kalos (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/966-renault-symbol-chevrolet-kalos.html)

Nesanatosu 21-04-04 02:26

1 Attachment(s)
chevrolet

Nesanatosu 21-04-04 02:47

1 Attachment(s)
sau clio

SAU :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

DnI 21-04-04 19:01

mda, 206 nu se comapra nici cu clio nici cu kalos. e net superior.
P.S. daca te intereseaza Albea, am io una de vanzare :D dar nu are sisteme de siguranta, doar air-bag sofer. ABS nu are, ori cum il dezactivam.

alege ceva frumos, si de calitate chiar daca nu are acolo o optiune, eu zic ca mertia 206 fata de cele 2. e scula, cum se zice.

DJ10BOD 12-05-04 22:23

1 Attachment(s)
Eu tzi-as arata cu degetul spre Symbol cu conditzia sa fie 1,4 16V 99CP... e bunicel la raportul calitate pret... Daca in skimb vrei motorul de 1,4 8V 70 (sau 75) CP mai bine ia-tzi Kalos... Dar fugi de 1,5 dCi k e jenant :) (e mai puternik si un Oltcit decat el)
Si 206 ia-tzi dooar dak arata asa --->

pav[] 21-05-04 10:11

eu zic sa tragi o fuga in germania.. si cu 10 000 euro iti iei o masina super tare, platesti si drumul dus-intors, o si inmatriculezi.. si este rulata doar pe strazi nemtesti.. deci nu iti faci probleme in privinta asta..
se pare ca poti gasi si o masina din 2002 la vreo 7 000 euro.. zic ca merita sa incerci.. in orice caz e mai buna decat kalos sau symbol.. oricum.. din datele pe care le-ai scris despre kalos.. zici ca e mai avantajos.. eu ma gandesc ca orice firma normala (care se respecta) nu o sa scrie la dotari: iluminare portbagaj.. DUH! e normal.. in pana mea, pana si dacia are lumina in portbagaj..
oglinzi exterioare in carcase negre.. cu ce te incalzeste la drum?
suport pentru pahare.. nah.. daca nici renault nu are.. sa fim seriosi..
TUROMETRU! MOAAAAAAAAAAA.. ASTA CHIAR REVOLUTIONEAZA INDUSTRIA AUTO!!! e ceva rar intalnit la masini..la renault cred ca e inexistent..
inchidere centralizata! WAW! renault sigur nu are asa ceva
sistem de ventilatie.. alta noutate..
ma intreb daca macar stii si ce inseamna fiecare \"dotare\" pe care ai spus-o tu..

RENAULT CLIO SYMBOL: 1.4 16v 98cp

DOTARI STANDARD
Servodirectie
Airbag sofer
Aer conditionat
Geamuri fumurii
Luneta cu degivrare
Inchidere centralizata cu telecomanda
Imobilizator electronic codat
Radiocasetofon 4X15W
Geamuri fata electrice
Oglinzi retrovizoare electrice
Proiectoare de ceata
Faruri dublu optice
Scaun sofer cu reglare manuala pe inaltime
Volan reglabil pe inaltime
Bancheta spate rabatabila 1/1 + 3 tetiere spate
Bare de protectie si oglinzi in ton cu caroseria
Jante aluminiu
Scut de protectie pentru motor

OPTIUNI DISPONIBILE
Pack siguranta (ABS + airbag pasager)
Radio cu CD 4X15W
Vopsea metalizata

....

m4tun 21-05-04 18:35

ma tata, daca ai bani de aruncat cumpara din tara
daca vrei masina buna pe bani ok dute la plimbare la nemti sau comanda una prin baietii care fac asta legal
iesi mult mai in castig

Nesanatosu 28-05-04 21:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pav[
\"]eu zic sa tragi o fuga in germania.. si cu 10 000 euro iti iei o masina super tare, platesti si drumul dus-intors, o si inmatriculezi.. si este rulata doar pe strazi nemtesti.. deci nu iti faci probleme in privinta asta..
se pare ca poti gasi si o masina din 2002 la vreo 7 000 euro.. zic ca merita sa incerci.. in orice caz e mai buna decat kalos sau symbol.. oricum.. din datele pe care le-ai scris despre kalos.. zici ca e mai avantajos.. eu ma gandesc ca orice firma normala (care se respecta) nu o sa scrie la dotari: iluminare portbagaj.. DUH! e normal.. in pana mea, pana si dacia are lumina in portbagaj..
oglinzi exterioare in carcase negre.. cu ce te incalzeste la drum?
suport pentru pahare.. nah.. daca nici renault nu are.. sa fim seriosi..
TUROMETRU! MOAAAAAAAAAAA.. ASTA CHIAR REVOLUTIONEAZA INDUSTRIA AUTO!!! e ceva rar intalnit la masini..la renault cred ca e inexistent..
inchidere centralizata! WAW! renault sigur nu are asa ceva
sistem de ventilatie.. alta noutate..
ma intreb daca macar stii si ce inseamna fiecare \"dotare\" pe care ai spus-o tu..

RENAULT CLIO SYMBOL: 1.4 16v 98cp

DOTARI STANDARD
Servodirectie
Airbag sofer
Aer conditionat
Geamuri fumurii
Luneta cu degivrare
Inchidere centralizata cu telecomanda
Imobilizator electronic codat
Radiocasetofon 4X15W
Geamuri fata electrice
Oglinzi retrovizoare electrice
Proiectoare de ceata
Faruri dublu optice
Scaun sofer cu reglare manuala pe inaltime
Volan reglabil pe inaltime
Bancheta spate rabatabila 1/1 + 3 tetiere spate
Bare de protectie si oglinzi in ton cu caroseria
Jante aluminiu
Scut de protectie pentru motor

OPTIUNI DISPONIBILE
Pack siguranta (ABS + airbag pasager)
Radio cu CD 4X15W
Vopsea metalizata

....

Am renuntat si la Kalos si la Clio si la 206........si eu nu ma refeream la astfel de optiuni...spre ex. la noua Astra iti e trecuta la optiuni standard antena radio...acum ce dracu iti da casetofonul fara antena...asta e politica generala a tuturor firmelor......

BogdanCMS 29-05-04 15:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pav[
\"] iluminare portbagaj.. DUH! e normal.. in pana mea, pana si dacia are lumina in portbagaj..

:oops: Eu am o Ibiza Sport 16v si nu am bec in portbagaj, nici in topedou, nici la scrumiera. :lol: :lol:
pt Nesanatosu: iata ce variante ar mai fi(dc ai renuntat la alea):

- a aparut acum si la noi C2 1.6 16v VTS 110cp cam pe al 10k si ceva CIP, dotarea standard fiind cea mai completa(in afara de AC,ca la orice masina)
- Fiesta 1.6 100cp 10.700cip, e Ford deci e destul de fiabil
- Hyundai Accent 1,5 cam 90 si ceva de cai in jur de 8500 CIP
- KIA Rio 1,5 98cp 8600 CIP sau Schuma 2 1,6 102 cp 9900 CIp
- Corsa de 1,4 90cp 8898 cip sau chiar Gsi 125cp 11.600 cip
- Astra 1,6 100cp de la 10.500 cip
- Rover 25 1,4 16v 103cp la 10.600cip

Restul preturilor sar de 12000. Toate sunt in Euro. La alea coreene s-ar putea sa vina cu optiuni m multe standard, inclusiv AC. Bafta!! :wink:

Singurelu 02-12-04 16:13

Stiu ca e tarziu...dar si eu vreau sa`mi iau KALOS...imi place....arata si cred ca merge bine....sunt destule in tzara..in Iasi.....si pretzul..e fain...acuma nuj prea multe despre ea...am fost si`am vizitatat`o.....acuma totul depinde de mamica daca`mi da banii.....dar oricum..un eleron,neoane,geamuri ionitzate si o toba finala noua...o sa aiba....deci eu raman la KALOS!!!

teddy 02-12-04 17:53

e misto kalos, am mers cu kalos, interiorul foarte placut, bordul la fel, tinuta de drum la fel, acceleratie destul de ok, varianta hatchback arata chiar bine.
feriti-va de hyundai accent..
clio are interior de o mie de ori mai urat ca logan, spre exemplu.
ka rio iarasi e misto, la exterior mi se pare cel mai reusit dintre toate variantele din topicul asta, chiar si decat rover sau 206!

pimp_lex 02-12-04 18:13

Nu stiu ce ai mai facut dar

prietena mea tocmai si-a luat un Kalos (Aveo se numeste aici) si sincer sa fiu merita toti banii. Acuma nu stiu in ce termeni de finantare se vinde in tzara, dar aici GM da 0% dobanda cu finantare 5 ani fara bani jos ceea ce e excelent.

Am conduso destul de mult, are acum 2000 km cu ea si sincer nu e pe gustul meu, dar pt cine cauta o masina economica si mica e excelenta. Masina e foarte incapatoare, materiale si finisaje mult peste asteptari (peste Toyota Yaris de exemplu, deci ma gandesc ca e si peste Renault), destul de confortabila la drum si silentioasa. Fiind mica si destul de inalta ca si celelalte din clasa ei, e destul de sensibila la vanturi laterale. Alta chestie care nu-mi place este ca are roti mici de 14\". In rest mergi cu incredere, GM e cel mai mare producator din lume, nu are nimic de invidiat lui Renault sau Peugeot.

Ea si-a luat hatchback si la cateva zile i-a placut asa mult lu maicasa ca si-a ;uat si ea una , dar sedan. O sa pun niste poze la \"masina mea\"

Nesanatosu 02-12-04 19:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
Nu stiu ce ai mai facut dar

\"

pai ce sa fac...pana la urma cu putina rabdare si ceva bani mi-am luat un Golf V 1.6 FSI(115HP) de care sunt foarte multumit.
In orice caz felicitari prietenei tale pentru alegere.O alegere foarte buna dupa parerea mea.Pe strazi au aparut foarte multe Kalosuri ceea ce doveste succesul de care se bucura aceasta masina.Singurul dezvantaj la noi sunt taxele de 50% care te cam ,,sperie''...dar eu zic ca se compenseaza prin calitate

pimp_lex 02-12-04 20:28

bravo, felicitari si tie pt alegere, oricum, ai urcat mult in pret ca te-ai dus la complet alta clasa. Cat a fost fost Golful cu totul? 15-16 mii TTI?

Da ma auzit ca-s destu de multe pe strazi si in Ro, si aici se vand doar de vreo 6 luni si au aparut foarte multe pe strazi mai ales din cauza reducerilor si avantajelor la finantzare oferite de GM dar si pt ca ofera mai mult ca si competia (Accent, Kia Rio si Toyota Yaris) la acelasi pret.

SpyDer_ThE 03-12-04 14:33

Iti recomand Kalos si-a luat un prieten de curand din ala mic de 94 cp si frange multe masini !! Singura chestie care nu imi place la ea cutia , adica e cam greu sa nimersti a 3-a la forja fara putin antrenament !

MMihai 03-12-04 20:39

Tata are un Clio din 2000 .. dupa cum se vede si in avatar, nu am avut probleme, poti sa faci casco destul de avantajos, costuri de intretinere relativ mici. cu 10.000E poti lua varianta de 1,4 16v cu 98cp .. merge bine, te poti uita pe site www.renault.ro si ai acolo un configurator, date, versiuni, culori tot.
Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 19:33.

- Copyright 2026 4Tuning