![]() |
Re: Off-Topic
Quote:
Chiar nu am niciun beneficiu. Pur si simplu mi se pare cel mai serios si cel mai bine pregatit service din ce am umblat pe acolo.. e o parere personala si atat. Preturile..or fi mari.... habar nu am.. eu am lucrat cu ei doar pe Casco.. Cat despre magazine de piese auto, va recomand cu caldura sa-l evitati pe cel de la Casa de Cultura.. sunt niste nesimtiti si tepari, de la vanzatori pana la patroana aia. Villy_ATS poate confirma. |
ati si cumparat multe piese de prin magazinele de piese auto.(un bec, 2, sau in cel mai rau caz un litru de ulei:P).sa fim seriosi.....va spun eu sigur...care am cumparat o mashina intreaga asta vara:P de prin magazinele din domeniu ...dupa accident.....toata lumea te ajuta..daca stii sa vorbesti...daca esti de la tara...e problema ta
|
Quote:
|
ca buna e vb aia...se mai uita si la fata omului:P:)))
glumeam....totul e sa stii ce cumperi...ca..daca te duci ca nestiutor...cum te-ai dus asha ai plecat...dar..daca stii ce sa cumperi...atunci e imposibil sa te intzepi...iar in cazul tau sakine...a fost vb de ghinion:P:) |
nu mai postati consecutiv, pt k regulamentul nu permite si o sa fiti sanctionati
|
Quote:
|
nu ma mai dau cu nimeni.
|
Legat de selena, am fost sa-mi reglez geometria rotilor si a iesit fix ****.A reglat unghiul de atac din capetele de bara iar cand a trebuit sa regleze unghiul de cadere a inceput ca nu poate din amortizoarele astea , cu toate ca se putea... si uite asa s-a dus 1mil pe nimic.
|
sa nu duci niciodata golfuri la selena !!! :))))) iti spun din proprie experienta! o luna jumate pentru un lateral stanga la un golf lovit.si cand a iesit de-acolo mergea ca o carutza si nu mai aveam nici releu la stergatoare .
|
mdaa:))) iar mie mi-au cerut 45 milioane sa repar dacia dupa accident:))))
|
las`ca`i bine ...eu aveam pe factura piese care nu erau pe masina...cat despre mana de lucru ...mai bine cre`k`mi iesea mie-n spatele blocului`...
|
legat de pisesele care sunt pe factura si pe masina nu ,se obisnuieste mai peste tot,nu numai la selena.Caz concret la SIMSERV........
|
hai gata cu service`urile mai schimnati subiectu`
Daca nu va convine nu va mai duceti la service`urile respective. si fara suparere, dar o masina lovita niciodata nu o sa o scoata cineva cum a iesit ea pe poarta uzinei |
Fara apropouri villy da.....................!!?!?!:))
|
:))) si cand te gandesti ca ii rogi cu bani si tot nu-ti face treaba buna....traim in romania...n-o sa avem service-uri bune . :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:13. |
- Copyright 2026 4Tuning