Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Ford F150 SVT Raptor dezvaluit la SEMA (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/96365-ford-f150-svt-raptor-dezvaluit-sema.html)

arrowhead 05-11-08 09:29

Re: Ford F150 SVT Raptor dezvaluit la SEMA

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 1844076)
Unde vezi tu lemn de trandafir pe bord? Eu vad un portocaliu (probabil fibra de carbon de care ziceai), un argintiu(putin aluminiu sau plastic de culoare argintie) si un negru care are o textura foarte asemanatoare cu plasticul de pe Solenza sau Logan. E adevarat ca pozele nu sunt palpabile dar am comentat aspectul pozei, si ceea ce se poate constata din ea . Referitor la butoane vroiam sa spun ca are un interior foarte simplist care impresioneaza doar prin fibra aia de carbon portocalie si nimic mai mult.

Personajul care a postat aici are 17 ani conform profilului , prin urmare nu are carnet si nu conduce .... dar in opinia lui este ieftin , eu intreb cum facu tu diferentierea intre ieftin si scump? ai laborator de analize? ai studiat chimia , ai vazut cumva componenta chimica a plasticului sa compari cu cel de solenta si logan??? Chiar daca ar fi asa eu iti propun sa te sui pe plastic sa mergi , o masina inseamna multe lucruri tren de rulare motor si bineinteles mult plastic , ce ai fi vrut de la un pick-up? piele alcantara si mahon? Eu intreb , Mercedes car face cam cele mai luxoase interioare la masinile pentru muritori ca sa zic asa .... nu le face din plastic? Dar e plastic de mercedes frate ... asta e ford... deci este jegos .... Mai oameni buni invatati sa fiti obiectivi ... generatiile astea crescute cu roate de rezerva vestita emisiune unde se uita tot poporul si unde se dau bani grei sa se spuna despre cat de buna e o masina .... si cat de prost e plasticul si cat de ieftin in alta (cand nu-i gasesti defecte ) ar trebui sa stea o clipa sa gandeasca si dupa aia sa vorbeasca . BUUUUN butoanele sunt simpliste dar isi fac treaba ... in opinia ta trebuie sa ai buton pinp my car cu leduri beculete si aspect satinat ca sa il folosesti??? Parerea mea este ca s-a urmarit functionalitatea in primul rand si dupa aia estetica .
De ce nu te-ai gandit sa spui: Masina asta banuiesc ca poate trage 3 tone la remorca , sau in caz de impact cu o cladire treci prin zid cu ea si supravietuiesti , sau se sta in cabina ca acasa pe canapea adica ai loc si e confortabila ....sau vezi strada de sus ca din camion si poti anticipa ce se intampla in trafic ....
Poate am fost rautacios , dar terminati odata cu plasticul asta ... ca intr-o masina plasticul este ultimul lucru la care ar trebui sa te uiti...Invatati sa acceptati ca exista si altfel de masini decat cele europene si ca pentru un american care merge la vanatoare de mistreti prin gropi hartoape si paduri necalcate de civilizatie e masina ideala , pune tu mistretii in q7 sau in x6 sa te vad , sau sacii de cartofi sau mai stiu eu ce cara ei pe la ranch-urile lor ....
si sa-l vad eu pe americanul care dupa ce se urca in masina cu cizmele pline de namol balega de la vaci sau altceva il intereseaza de plastice si butoane ...
In ultimul rand celor care tot comenteaza de plastice va propun sa faceti rate la banca sa cumparati jumatate de bord de mercedes sa va urcati calare pe el si sa imi spuneti ce viteza prindeti ca doar e plastic de calitate ......
PS Mie imi place masina , asa cum este este un adversar pentru Dodge Ram sunt masini care vor circula si peste 30 de ani ....

getedoi 05-11-08 10:00

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1843447)
Chiar imi place, pt ca pare dedicat scopului de offroad veritabil.

o daaaa...nimic mai veritabil off-road decat un ford f-150 cu suicide doors.:lol:

getedoi 05-11-08 10:16

Edit: ma autocorectez. jucaria asta stie off-road nu gluma. vor sa o inscrie la raliul Baja ca sa demonstreze ce poate.

Enjoy:
http://videos.streetfire.net/video/F...-at_196629.htm

JohnnyX 05-11-08 13:43

arrowhead....de unde sa incep... m`ai atacat destul de dur dar chiar daca am "doar 17 ani si nu conduc" stiu sa ma apar. In primul rand referitor la acel plastic eu nu am comparat "compozitia chimica" a plasticului ci pur si simplu textura lui, ceea ce se poate vedea in poza si anume ca are un aspect "ieftin". In al doilea rand eu nu am negat capacitatile masinii pentru ca un pick-up e intotdeauna folositor indiferent de marca.(si cu un pick-up de la Isuzu poti sa iti faci treaba). Referitor la comparatia ta legata de interiorul masinilor europene si al celor americane afla ca intotdeauna cele europene vor iesi castigatoare.
Nu fac parte din generatiile alea crescute "cu emisiuni automobilistice romanesti". (PROBABIL NICI NU EXISTA GENERATIA AIA). Exista emisiuni mult mai bune in care o masina e expusa cu toate calitatile si defectele ei.(ex. TOP GEAR, FIFTH GEAR etc.)
Ca sa inchei reply`ul asta lung vreau sa mai spun ca pasiunea pentru masini e aceeasi indiferent ca ai 17 sau 80 de ani...

adidelavalcea_crazy 05-11-08 16:36

astea da suv-uri pacat de pretul benzinei si motorinei.La americani est ieftin carburantul da nici la ei nu o sa mai reziste pretul mic,o sa creasca si la ei.dar pacat ca nu se produce si la noi dar cu asemenea pret la benzina si motorina mai bn ne lipsim.

Bemelo 06-11-08 00:47

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 1845207)
arrowhead....de unde sa incep... m`ai atacat destul de dur dar chiar daca am "doar 17 ani si nu conduc" stiu sa ma apar. In primul rand referitor la acel plastic eu nu am comparat "compozitia chimica" a plasticului ci pur si simplu textura lui, ceea ce se poate vedea in poza si anume ca are un aspect "ieftin". In al doilea rand eu nu am negat capacitatile masinii pentru ca un pick-up e intotdeauna folositor indiferent de marca.(si cu un pick-up de la Isuzu poti sa iti faci treaba). Referitor la comparatia ta legata de interiorul masinilor europene si al celor americane afla ca intotdeauna cele europene vor iesi castigatoare.
Nu fac parte din generatiile alea crescute "cu emisiuni automobilistice romanesti". (PROBABIL NICI NU EXISTA GENERATIA AIA). Exista emisiuni mult mai bune in care o masina e expusa cu toate calitatile si defectele ei.(ex. TOP GEAR, FIFTH GEAR etc.)
Ca sa inchei reply`ul asta lung vreau sa mai spun ca pasiunea pentru masini e aceeasi indiferent ca ai 17 sau 80 de ani...

Johnny lasa-i sa traiasca in ignoranta .. si sa creada ca masinile americane au interioare de calitate :))) abia astept reply-urile agresive acum..
On topic .. masina pare foarte tare pt scopul care a fost creata.

Marian20 08-11-08 00:45

LOL ... JohnnyX o noutate pt tine... sa stii ca Fifth Gear e facut tot de oameni... chiar daca din alta tara tot oameni sunt ... singura diferenta e ca dacavrei sa ai o prezentare buna in Fifth Gear trebuie sa platesti mult mai mult decat la Roata de rezerva... dar emisiunea e aceiasi ... am impresia ca tu inca crezi ca pe afara fug cainii cu covrigi in coada... ceea ce e cat se poate de neadevarat... dar daca totusi ii gasesti tu... adu-ne si noua unu`... mai lasa emsiunile astea ca pt cunostiintele tale generale orice televiziune traieste din reclame... si nu doar cele unde se specifica clar "PUBLICITATE" ci si din cele mascate care sunt mult mai scumpe...

El3ctr0n 08-11-08 00:52

imi place de mor...
si referitor la bataliile ce se duc pe taramurile acestui thread...
stati bai fratilor cuminti...nu incepeti nene sa vb despre calitatea materialelor....pana nu o sa conducetzi masina cel putin un an...
eu zic ca din niste poze nu poti sa iti dai seama de multe...cel putin din aceste poze...pe langa care nu sunt puse nici un fel de detalii tehnice.

Hai sa vorbim despre cat este de buna...dupa examenul care il va da masina la acel rally..."BAJA" sau cum s-o numi...
Daca rezista inseamna ca e buna!!! am inteles ca o sa se alerge 1000 de mile...
1000 de mile in conditiile alea...inseamna cam 100.000km facutzi de mine:P

NU in ultimul rand...as vrea sa imi cer scuze dak am suparat ce cineva!

Marian20 08-11-08 01:00

1 Attachment(s)
P.S.: Asa arata "plasticul de calitate" de la Mercedes... unul din ele... cat despre textura ... fiecare fabricant isi alege... dar crede-ma pe cuvant ca daca cei de la dacia ar vrea sa-l faca fin plasticul de pe bord l-ar face si masina ar fi la acelasi pret... diferenta apare pur si simplu la finisare... poate atunci cand il scoti la logan o sa observi ca cel nou nu se prea potriveste sau ca mai trebuie decupat fata de mercedes care are are specificatii precise la fel ca la orice alta piesa ... dar plasticul saracul e acelasi... singura diferenta reala din fabricatie fiind grosimea... textura si finisaje... producatorul decide... oricum asta se observa abia cand inlocuiesti ceva... iar diferenta de pret mai apare si pt ca se vinde numele nu produsul! si exemple aveti cat cuprinde! Toyota-Lexus, Nissan-Infinity, Dacia-Renault, Skoda-WV, opel-Vauxhall, Honda-Acura...

JohnnyX 08-11-08 09:22

Quote:

LOL ... JohnnyX o noutate pt tine... sa stii ca Fifth Gear e facut tot de oameni... chiar daca din alta tara tot oameni sunt ... singura diferenta e ca dacavrei sa ai o prezentare buna in Fifth Gear trebuie sa platesti mult mai mult decat la Roata de rezerva... dar emisiunea e aceiasi ... am impresia ca tu inca crezi ca pe afara fug cainii cu covrigi in coada... ceea ce e cat se poate de neadevarat... dar daca totusi ii gasesti tu... adu-ne si noua unu`... mai lasa emsiunile astea ca pt cunostiintele tale generale orice televiziune traieste din reclame... si nu doar cele unde se specifica clar "PUBLICITATE" ci si din cele mascate care sunt mult mai scumpe...
Eu cred ca tu nu ai vazut nici o emisiune de genul Top Gear, Fifth Gear. In cele mai multe cazuri prezentatorul (de obicei un om respectat in lumea automobilistica) afirma: "Nu mi`as cumpara masina asta pentru ca x,y,z". De obicei defectele masinii testate sunt peste calitatile ei. Daca tu numesti asta reclama ti`as sugera sa te mai gandesti.

nea_gogu_de_la_gaze 08-11-08 09:42

The monster within!masina pur americana

aTo_ 08-11-08 11:07

mai oameni buni... nu mai fiti atat de carcotasi... ca interiorul la o masina e mai bun ca la alta sau ca are materiale de calitate sau ca e din plastic sau din lemn, etc.
Din punctul meu de vedere interiorul fiecarei masini este in legatura directa cu zona de piata pe care acea masina va fi vanduta, de exemplu nu poti sa pui un interior de Rolls Royce intr-un astfel de Ford fiindca o astfel de camioneta nu o conduci ca toti pitziponcii si poponetzii si papitzoii numai pe la cafenele de pe Dorobanti pentru a te da in "rasini" ca sa impresionezi maimutzele.
Cu un astfel de Ford te duci la Romanian Extreme Adventure unde sigur te vei da jos din masina in namol pana la genunchi sa tragi cablul de la troliu si apoi nu te mai gandesti ca "vai murdaresc interiorul meu din piele bej cu design a la Bucci" cand sti ca de fapt poti sa il speli "cu furtunul".
Interiorul la acesta masina este strict functional... cu butoane mari ca sa le gasesti usor, sa nu apesi pe mai multe odata si din materiale care sa reziste la abuz.
Sper ca m-am facu inteles si ca am incheiat acesta discutie puerila.

All times are GMT +2. The time now is 04:28.

- Copyright 2026 4Tuning