![]() |
in sfarsit dau si eu de oameni ca mine ... cas satul de atatzia manelisti. Mixu e super super ok :wink: Keep up the good work!
|
multam...asta si incerc sa fac :D
|
dupa o luna de invatat \"arta meseriei\" am reusit un mix...de 60 de min...cine rezista sa il asculte fara sa se enerveze are o bere de la mine :lol:
|
eu ma enervez numai cat sa stau sa il downloadez :P
|
tzeava mica la net ? :D
|
da teava mica-40-50k/s...dar sa vedem parerile ascultaretilor!!
|
house`ul a devenit o moda la fel k si racingu` ??
|
well...bassu' se potriveste cu masina modificata :D
|
shtii de ce zic asta pentru k deodata toti pretenii mei s`au dat pe house ... zilele trecute .. alta intamplare .. cautam .. pe retea o manea in disperare .. aia noptii si zile sau ceva d genu asta a lu` minune si deodata nu ami gasesk manele dau mass si intreb care e treaba de ce nu ami au manele .. si imi rapund ei .. k sunt houseri .. de acum si clubberi .. thuva`n gura de pockemoni ...
|
nenea...vezi ca acu' dai in mine :) (sau te refereai doar la pokemonii tai de pe acolo? :))
|
cunosc si eu :D \"pokemoni\" din astia mai intai rock pe urma house aku manele :lol: :lol: :lol: :lol:
|
hai ... gata cu offtopicul...
care a luat mixul si a rezistat pan' la capat ??? ca sa stiu cata bere dau... :lol: |
Well, ce se face aici nu este mixing, ci chopping. Vrei mixing? Get a pair of turntables
Si ca se vorbea de basi si masini modificate. House e departe de a fi muzica ideala pentru asa ceva. DnB, detroit techno sau minimal merg mult mai bine. Sau chiar un techno adevarat in stilul lui Frankie Bones. |
Re:
Quote:
|
dupa trance minimalu rupe tot. Da Trance`u ramane tatic ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
- Copyright 2026 4Tuning